Gå til sidens hovedinnhold

«Farmen»-paret venter barn: – Nesten skummelt å si det høyt

Blir foreldre i oktober.

Kjæresteparet Tone Frøystad Garvik og Lene Sleperud, som ble kjent for det norske folk da de begge deltok i «Farmen» på TV 2 i 2018, venter sitt første barn.

Det avslører de begge i hvert sitt innlegg på sine respektive Instagram-profiler mandag.

Saken ble først omtalt av Se og Hør.

«Dette har vært en sinnssyk reise! Aldri hadde jeg trodd at et forsøk på å bli gravid skulle bli en berg-og dalbane som dette. En forventer at det bare skal gå, gjør en ikke?» skriver Frøystad Garvik innledningsvis i sitt innlegg.

Les også: Selda Ekiz røper gladnyhet på Instagram

Videre skriver den tidligere «Farmen»-vinneren at det har vært en lang vei til lykken de nå føler på, og at de har vært gjennom både opp- og nedturer underveis.

«Vi har lært at håp er viktig, at nedturene er tunge og at gledene er kortvarig, helt til graviditetstesten har to streker og blinker positivt gravid. Da kjenner du bare gleden som fylles i kroppen og ned til lilletåa. Kanskje et snev av den eksistensielle angsten når du innser alvoret av å skulle sette et lite barn til verden, som du skal passe på for alltid. Så kjenner du på stoltheten og kjærligheten som fylles i kroppen, for ALLTID blir virkelig en ære», skriver hun.

– Skummelt å si det høyt

Også forloveden Lene Sleperud setter ord på veien til å bli foreldre i sitt Instagram-innlegg.

«Det er nesten skummelt å si det høyt, for reisen hit har virkelig vært en emosjonell berg- og dalbane», skriver hun.

Videre skriver Sleperud at de har gått for IVF-behandling og at de begge trodde det skulle bli lettere enn det har vist seg å være.

«Da vi gikk inn i prosessen visste vi lite hva vi gikk til, men sprøyter, tabletter, legebesøk, sykluser og gynekologiske undersøkelser ble vi fort gode på. Dette var uansett den minst utfordrende delen av prosessen», skriver hun.

Les også: Raser mot Oscar-pris: – Den verste avslutningen siden «Game of Thrones»

Sleperud skriver også at det har vært vanskelig å holde motivasjonen oppe etter flere mislykkede forsøk, men at de har funnet mye styrke og støtte i hverandre.

Etter tre forsøk lyktes de, og i oktober blir de foreldre.

Forlovet på direkten

Frøystad Garvik og Sleperud var et par allerede før de deltok i «Farmen» i 2018, og siden har de blitt kjente ansikter for de norske TV-seerne.

Senest var de å se i TV3-programmet «I lomma på Silje», der forbrukerøkonom Silje Sandmæl gravde i økonomien deres.

Også forlovelsen deres fant sted på TV. Det skjedde under «Gullruten» i 2019, der et klassisk «kiss cam» brått ble til noe helt annet.

– Nå har vi faktisk hytte og leilighet, så tenkte å spørre deg: Vil du gifte deg med meg? spurte Frøystad Garvik, som fikk et rungende «ja» fra en mildt sagt sjokkert Sleperud.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet