I det «Farmen» går inn i sin tredje uke på gården denne uken, er det flere av deltakerne som begynner å kjenne på at de har gått lenge med lite mat og lite søvn.

Allerede fra den første uken har det oppstått diskusjoner og krangling over maten på gården, da enkelte av deltakerne ikke har vært fornøyd med «utvalget» 1921 har å by på.

Les også: Sulekha Geele ute av «Farmen» etter en amper uke på gården: - Jeg mistet fokus

Og bedre blir det ikke da de andre deltakerne finner ut at deltakerne Robert Michael Scott (53) og Herman Herding (24) har rappet til seg ekstra egg og gjemt unna brød fra de andre på gården siden dag én.

Det er etter at mangelen på egg på gården blir en snakkis blant de andre deltakerne, at sannheten kommer fram.

– Jeg har sagt det kjempe lenge, det er alt for lite egg. Vi har reflektert over at 20 høner legger veldig få egg, sier Grethe Enlid (49) til kamera under onsdagens episode.

Blir fersket

Forklaringen på hvorfor det er lite egg er enkel, da Scott i kveldens episode til slutt blir tatt på fersken av Heidi Lereng (24) for å ha tatt og gjemt unna egg.

Stemningen på gården går fort fra harmonisk til anspent, og flere av deltakerne reagerer kraftig på at Scott har tatt seg friheten til å ta et egg, istedenfor å spørre de andre deltakerne om han kunne fått lov.

Til tross for at Scott argumenterer med at egget som blir funnet i kveldens episode både er noen dager gammelt og at han har tatt det fordi han ikke spiser fisk, er det ingen som lar seg imponere av amerikanerens unnskyldninger.

– Vi mangler mye egg om dagen, og det er alle klar over. Nå vet vi jo hvorfor, når du står her og koker egg, sier en tydelig opprørt Lereng.

Les også: Tina Teien trekker seg fra «Farmen» etter én uke: – Ble rett og slett helt utslitt

- Nå bryter helvete løs

Scott forteller til Nettavisen at han angrer på at at han innrømmet at det var hans egg da han ble konfrontert.

– I et øyeblikk glemte jeg hvor jeg var, og innrømmet at det var mitt egg. Akkurat da jeg sa det tenkte jeg «oh no», og kom på at jeg var inne på «Farmen», sier Scott med en god latter.

– Jeg tenkte med en gang at nå bryter helvete løs.

Men selv om flere av damene inne på gården var rimelig oppgitt over norskamerikanerens oppførsel, sier han at han ikke sitter igjen med noen type anger for at han tok ekstra mat inne på gården.

– Jeg er en stor mann og jeg måtte ha mer mat. Jeg har ikke dårlig samvittighet i det hele tatt. Det står ingenting i reglene for «Farmen» om at det ikke er lov å ta ekstra mat, sier han til Nettavisen.

Selv om han denne gangen ble tatt på fersken av de andre deltakerne, sier han at det ikke stoppet han i å fortsette med mat-tyveriene.

– Jeg bare gjemte de bedre, og spiste de heller i skogen, ler han