Årets sesong av «Farmen» er i disse dager å se på TV 2, og spesielt Robert Michael Scott (53) har fått mye oppmerksomhet for sin mafia-lignende og boblende personlighet. Men det siste døgnet har helt andre ting tatt fokuset.

Sjokkerte alle

Forrige søndag var det duket for innspillingen av «Farmen»-finalen, og der fikk pressen regelrett hakeslepp av gjensynet av «Rob» Scott.

Med en langt slankere figur og lysere hår, var norskamerikaneren nesten ikke til å kjenne igjen.

Les også: «Farmen»-Tonje og Simon avslører: - Vi fikk en veldig god tone

Den karakteristiske tøffingen har gjennomgått en ekstrem forvandling den siste tiden med et vekttap på totalt 27 kilo.

Til Nettavisen sier han at vekttapet var en del av motivasjonen han hadde for oppholdet på gården, og forberedte seg på forhånd ved å endre kostholdet og startet å trene.

Det har vist seg å gjøre underverker for både kropp og sinn, og flere av de milde helseplagene er han nå kvitt og føler seg uthvilt som aldri før, noe han beskriver som en herlig følelse.

«Farmen»-dietten

Da han så transformasjonen sin i speilet kjente han seg knapt igjen, og hans første reaksjon var at han lo så mye at han gråt.

- Jeg ble virkelig skremt da jeg så kroppen min, sier Scott til Nettavisen.

Det skremmende synet fikk han til å stusse over hvor sunt det kan være gå ned såpass mye i vekt på kort tid.

Se hvordan «Farmen»-dietten har funket for «Farmen»-Rob og hvordan han skal holde vekten her:

Men han vil likevel fortsette å ta vare på kroppen sin og den nye livsstilen med et sunt kosthold og bruke tiden på treningssenteret godt. Han røper imidlertid at han vil fortsatt unne seg godsaker på lørdager.

På sin Instagram-konto viser han frem den elleville forandringen og reklamerte for det han kaller «Farmen»-dietten, noe han virkelig kan anbefale andre til å følge.

Støttende kommentarer om både den nye hårfargen og fasongen hans har rent inn i Scotts sosiale medier de siste dagene.

Det er ingen hemmelighet at Scott har stelt i stand litt leven på gården, og denne uken ble han tatt på fersken da han stjeler egg. Mangel på mat og en krevende arbeidsmengde bidro til at han gjemte bort matvarer til seg selv.

Les også: «Farmen»-Rob fikk så busta føk. Nå har han laget en ny plan