Obs, denne saken inneholder spoilere på enkelte hendelser i onsdagen episode av «Farmen».

At det oppstår hete følelser mellom deltakere i realityprogrammer er intet nytt, og man kommer omtrent ikke unna en «Farmen»-sesong uten at det oppstår søt musikk eller romanserykter mellom enkelte av deltakerne.

Les også: Tar grep på «Farmen» etter dyrevelferd-bekymring: – En dårlig tendens

Årets sesong er intet unntak, og i onsdagens episode får seerne et lite innblikk i ikke bare en, men to nye flørter på Li gård.

Det viser seg nemlig at både Andrea Rosli (24) og Lasse Fredheim (26), og Henrik Eijsink (26) og Hanne Mathea Friis (22) har fått et litt ekstra godt øye til hverandre under oppholdet.

Før «Farmen»-innsjekk var det for øvrig ingen av de fire som utelukket muligheten for en realityflørt. Hør mer i videoen under:

– Veldig viktig for trivselen min

Relasjonene er ikke noe som har gått ubemerket blant de andre deltagerne på gården, og i onsdagens episode kommer det fram at flere av de andre deltakerne har lagt merke til flørting og kjærlige blikk mellom «turtelduene».

Les også: Dramatiske scener på «Farmen»-gården: – Ubehagelig

Både Ivana Mirić (28) og Bente Rabba (54) sier de har sett den gode tonen mellom de to parene utfolde seg, og tror det kan være starten på litt bonderomantikk inne på gården.

– Jeg skal ikke uttale meg alt for mye om Lasse og Andrea, men det er jo ingen hemmelighet at de henger mye sammen. Jeg tror ikke de legger noe skjul på det, men jeg skal ikke si nødvendigvis hva det er eller hva de selv føler. Det er opp til de, sier Mirić i episoden.

Rosli selv skryter av humoren til 26-åringen fra Haugesund, og trives åpenbart godt i hans selskap.

Les også: «Farmen»-Benjamin meldte seg på «Farmen» etter klar beskjed fra ektemannen: – Ikke kom hjem før du passer i bunaden

– Jeg synes Lasse er hysterisk morsom. Han er skikkelig kjapp i replikken, og han er glup og så har han intelligent humor. Innimellom prøver han ikke så hardt å være morsom, og det er det jeg synes er så gøy. Han bare «shower», også er det sånn han er, sier Rosli.

– Lasse er veldig viktig for trivselen min her inne, så jeg vil selvfølgelig beholde han her, sier hun videre i episoden.

Vanskelig å skjule for resten

Bente Rabba har også lagt godt merke til både Rosli og Fredheim og Eijsink og Friis, og sier det er helt åpenbart at de to parene har fått et litt ekstra godt øye til hverandre på gården.

Parene på «Farmen» er Lasse og Andrea, og Hanne og Henrik. Vi merket det jo ved at de sto tett sammen, lå under dyna sammen og dusjet sammen. Det er blikk og det er flørtende kommentarer.

Man må jo være stokk stein, og både blind og døv, om man ikke ser det, sier hun i episoden med et smil.


Les også: Bonderomantikk, anklager om juks og fylleskandale: Dette er «Farmen»-øyeblikkene vi aldri glemmer

Gjennom episoden blir de to parene stadig vekk filmet sammen både i deres nybgyde dusj, i sengen og på tunet, og Friis selv innrømmer ovenfor TV-kameraene at hun og Eijsink har fått en god tone inne på gården.

Jeg vil si at Henrik er en av mine nærmeste her inne. Vi har veldig lik humor, ler godt sammen og tuller med hverandre. Han er hyggelig, fin og snill, så det er mange fine kvaliteter der, altså.