Farmen-deltakerne Tonje Frigstad (21) og Simon Tronstad Jacobsen(23) fant tonen allerede dag én på «Farmen», og duoen kunne tidlig avsløre til Nettavisen at det var mer enn bare vennskap mellom de to.

– Vi fikk en veldig god tone fra første stund og ble gode venner veldig raskt, fortalte Frigstad til Nettavisen da pressen fikk møte alle deltakerne under innspillingen av årets finale tidligere i høst.

Les også: «Farmen»-Tonje og Simon avslører: - Vi fikk en veldig god tone

De siste åtte ukene har derfor både seerne og de andre deltakerne inne på gården ventet på at de to skulle vise ordentlige følelser for hverandre, og ikke minst legge kortene på bordet om hva det er de egentlig føler for hverandre.

Klinte til på TV: – Satte prikken over i-en

I onsdagens episode klarer imidlertid ikke paret å holde hendene vekk fra hverandre.

Under en romantisk bålseanse på nattestid deler Frigstad og Jacobsen et hett kyss til kameraene.

Frigstad forteller til Nettavisen at de to hadde sneket seg ut på natten etter at de andre deltakerne hadde gått og lagt seg, og at stemningen mellom dem var veldig god.

– Det var litt «Bonnie & Clyde»-stemning over det for min del. Så vi måtte sette prikken over i-en med et kyss, sier Frigstad.

Holdt tilbake følelser

Som nevnt har både seere og de andre deltakerne ventet på at paret skulle innrømme at de hadde følelser for hverandre, og Frigstad forteller til Nettavisen at innen de to kysset for kameraene hadde hun forelsket seg i Tronstad.

– Jeg hadde bevisst holdt litt tilbake, for jeg ville at alt skulle komme på et naturlig tidspunkt der jeg var sikker på at jeg var forelsket. Så på dette tidspunktet følte jeg det var greit å vise litt følelser, avslører Frigstad.

Les også: «Farmen»-duoen avkrefter sexryktene: - Vi bare koste litt

Også Tronstad sier til Nettavisen at hele settingen de to satt i, med både bål og på nattestid, gjorde at et kyss var på sin plass.

– Det var et fint øyeblikk, og kamerateamet var med på å hype oss opp. Men det er en del av vår historie sammen der inne, så det føltes absolutt bra, sier han.

Les også: Deltakerne ut mot «Farmen»-produksjonen etter sjokkexit: – Bedriver forskjellsbehandling

Delte flere hemmelige kyss

Selv om de to turtelduene har forelsket seg gjennom de åtte ukene de har vært inne på «Farmen»-gården, har det vært lite fysisk kjærlighet i monitor for seerne. Onsdagens kyss er det første de to deler for kamera.

Men da Nettavisen snakket med de to turtelduene tirsdag, var det lite som tydet på at kveldens kyss er det første.

– Vi kan godt late som det er første gang, sier en fnisete Frigstad.

Les også: Lurte «Farmen»-flørten inn i sin egen sabotasjeplan: – Ingen trodde det var meg

Også Tronstad svarer med et fnis og en spøk når Nettavisen spør om det var første gang de to klinte til inne på gården:

– Det var første gang foran kamera.

Frigstad og Tronstad er for tiden hjemme hos Frigstad i Kristiansand, og kan fortelle at stemningen fortsatt er god mellom de to. Men kjærester, det er de ikke. Enda.

– Vi driver fortsatt og blir kjent med hverandre utenfor «Farmen», vi har ikke definert noe enda, sier Tronstad og legger til at enn så lenge går det bra å møte både venner og familien til Frigstad.

Les også: Åpner opp om «bruddet»: – Vi rakk aldri å finne ut av det