På søndag ble finalen av årets «Farmen»-sesong spilt inn i Hurdal, der alle deltakerne var samlet en siste gang før de kunne ta fatt på 2021-livet igjen.

Så langt kom imidlertid ikke deltaker Tonje Frigstad (21), som torsdag delte et bilde av seg selv på Instagram fra det som kan se ut som en sykehusseng.

– Da går turen hjemover til Kristiansand i dag. Det gledes, skriver 21-åringen til et bilde av seg selv iført en sykehusskjorte.

Heftige magesmerter

Til Nettavisen bekrefter Frigstad at hun var lagt inn på sykehus. Innleggelsen skyldtes heftige magesmerter, og Frigstad forteller at legene var bekymret for at det kunne være blindtarmen som forårsaket de voldsomme smertene.

– Dagen etter at finalen av «Farmen» ble spilt inn, dro jeg til Oslo før jeg skulle sette kursen hjemover til Kristiansand. Plutselig fikk jeg voldsomme smerter i magen. Det gjorde så vondt at jeg ble kvalm, sier Frigstad til Nettavisen.

Heldigvis var Frigstad sammen med «Farmen»-deltaker Simon Tronstad Jacobsen (23) som hjalp henne til legevakten. Derfra bar det videre til sykehuset.

Les også: «Farmen»-Tonje og Simon avslører: - Vi fikk en veldig god tone

– Jeg ble lagt på operasjonsbordet for operasjon av blindtarmen, men da de fikk se inn i magen min fant legene ut at det ikke var blindtarmen som var problemet, forteller Frigstad, som synes opplevelsen var svært skremmende.

Sykemeldt i en uke

Ifølge «Farmen»-deltakeren har legene fortsatt ikke funnet ut av hva magesmertene kommer av, og inntil videre har hun fått beskjed om å slappe av en uke for å se om det hele stabiliserer seg.

– Jeg har fortsatt veldig vondt, men legene tror også at det kan være en reaksjon på en brå overgang av matinntaket etter deltakelsen i «Farmen», sier Frigstad.

Til tross for en brå start på livet tilbake i 2021 er likevel Frigstad glad for at hun er kommet seg hjem til sin egen seng i Kristiansand.

– Selv om legene ikke har funnet av hva det er ennå, har de i hvert fall utelukket at det skal være noe farlig. Jeg får bare se hva som skjer videre, og satse på at magen stabiliserer seg, sier Frigstad håpefull.