Man kommer omtrent ikke unna en «Farmen»-sesong uten at det oppstår god musikk eller romanserykter mellom enkelte av deltakerne, og årets sesong er inget unntak.

Nå kan nemlig flere deltakere avsløre at det oppsto bonderomantikk mellom to av deltakerne inne på «Farmen»-gården.

Les også: «Farmen»-Rob fikk så busta føk. Nå har han laget en ny plan

Det viser seg nemlig at Tonje Frigstad (21) og Simon Tronstad Jacobsen (23) har fått et litt ekstra godt øye til hverandre under oppholdet.

Fant hverandre fra første stund

For da Nettavisen møtte de to og resten av årets deltakere under innspillingen av sesongens finale søndag, var det vanskelig for paret å skjule at de syntes godt om hverandre.

– Vi fikk en veldig god tone fra første stund og ble gode venner veldig raskt, forteller Frigstad til Nettavisen.

Også Tronstad Jacobsen bekrefter at de to raskt fant tonen da de ankom gården tilbake i juli, og at han fikk et godt øye til Kristiansand-jenta rimelig fort.

– Første gang jeg så Tonje må jeg innrømme at jeg ble litt paff. Det første jeg tenkte var at hun er jo veldig pen. Men så lærte jeg hun og kjenne, og hun har mye inni hodet sitt også, sier han med et stort smil til Nettavisen.

- Den kjemien der er vanskelig å skjule

Selv om de to turtelduene verken vil avsløre om det er blitt mer enn en flørt etter at de kom hjem fra gården, eller hvordan romansen utviklet seg inne på gården, er det ingen tvil om at det er god stemning dem i mellom.

Til tross for at duoen har prøvd å skjule romansen for de andre deltakerne inne på gården, kan deltaker Heidi Lereng avsløre til Nettavisen at resten av deltakerne fort skjønte at det var en gnist mellom paret.

– De har prøvd å skjule det, men det har vært veldig åpenbart for oss rundt. Den kjemien der er vanskelig å skjule, forteller hun og legger til:

– Det var klaff fra dag én! Helt utrolig, jeg har aldri vært med på noe sånt før, det var rett og slett bare match fra første dagen.

Hvordan forholdet til Jacobsen og Frigstad vil utvikle seg gjenstår å se. Overfor for Nettavisen forteller duoen at de trenger å lande litt etter «Farmen»-oppholdet.

Les også: Letter på sløret om sex-scenene: - Visste hva vi gikk til