Sekundet du oppdager at du har sendt melding til feil person, er det som oftest ingen vei tilbake. Den følelsen fikk Emilie Voe Nereng (26) nylig kjenne på etter en vennetur til Paris.

På Instagram søndag kveld delte Nereng skjermdump av en meldingstråd med en Se og Hør-journalist. Meldingstråden inneholdt meldinger fra Nereng, som ifølge henne ikke var ment til Se og Hør-journalisten, men en annen venninne med samme navn.

«Alltid gøy når du oppdager at du har sendt meldinger til en journalist fra Se og Hør», skrev Nereng på Instagram, og var tydelig flau over egne handlinger.

Bildene av de feilsendte meldingene ble publisert på 26-åringens Instagram-historie etter en lengre rekke bilder av det som så ut til å være en svært hyggelig vennetur.

Les også: Emilie Nereng fikk full panikk i «Kompani Lauritzen»: – Mitt verste mareritt

Etter tidpunktet på meldingene å dømme kan det late til at enkelte av kveldene i den franske storbyen ble senere enn andre, noe som kan ha ført til at meldingene ble sendt til feil person. Noe svar av Se og Hør-journalisten fikk imidlertid ikke Nereng.

Beklaget seg

Stillheten fra journalisten later til å ha blitt for frustrerende for Nereng, som til slutt bestemte seg for å sende en en beklagelse i en ny tekstmelding.

«Lina Se & Hør har ennå ikke svart», skrev Nereng til et nytt bilde av seg selv med et noe pinlig ansiktsuttrykk.

Ifølge skjermdumpen av meldingskorrespondansen fikk Nereng heller ikke svar på beklagelsen.

«Haha, tror dette er feil Lina. Beklager så mye herregud, i Paris. Oui Oui», skrev influenseren til journalisten uten at journalisten ga lyd fra seg.

Nettavisen har vært i kontakt med Nereng, som må le av den uskyldige hendelsen.

– Jeg ønsker ikke noe overskrifter på dette, ler hun uten å utdype noe mer om meldingene eller om hun til slutt fikk svar fra journalisten.

Overfor Nettavisen kan ikke Se og Hør-journalisten gjøre annet enn å le.

– Blir gjerne med på neste vennetur

Journalisten, som mottok de feilsendte meldingene, sier til Nettavisen at hun hadde slått av telefonen og derfor så hun ikke Nerengs meldinger før dagen etter. Hun var likevel ikke i tvil om at meldingene var sendt til henne ved en feil.

– Jeg skjønte fort at de var feilsendt, og at dette var et resultat av en morsom vennetur i Paris, skriver Lina i en tekstmelding til Nettavisen.

Journalisten har jobbet i bransjen i flere år, og ser ikke bort fra at liknende hendelser med andre celebriteter har skjedd tidligere.

Videre legger hun til:

– Håper hun har hatt en fin tur, og hvis hun vil invitere med Se og Hør på neste reise så hadde jo det vært veldig koselig.

Les også: De beste svarene på feilsendte meldinger

Feilsendte til Shawn Mendes

Nereng er imidlertid ikke alene om å ha sendt en melding til feil person, og føyer seg inn i rekken blant flere som også har delt tabben til sine følgere i sosiale medier.

Blant andre den verdenskjente artisten og låtskriveren Mariah Carey (53), som også ha gått på samme smell. I mars feiltekstet hun ingen ringere enn den populære artisten Shawn Mendes (23).

Meldingene var opprinnelig ment til Careys fetter, som har samme fornavn, og som 53-åringen kaller for Shawn M på mobiltelefonen.

Sangerinnen delte selv meldingstabben i et skjermdump på Twitter:

«Jeg og fetteren min har en intern spøk hvor vi ønsker hverandre en god høsttakkefest på St. Patricks-dagen. Det fant Shawn Mendes ut av i dag. Beklager, Shawn!»

«God Thanksgiving», skrev Carey i meldingstråden.

«Feil Shawn. Beklager. Jeg innser også at det ikke er Thanksgiving (høsttakkefest) i dag, haha».

Den åpenbare spøken mellom Carey og hennes fetter er at høytidene markeres på svært ulike datoer i USA. Høsttakkefesten er alltid den siste torsdagen i november, mens St. Patricks-dagen blir feiret i midten av mars.

Den feilsendte meldingen falt riktignok i smak hos Mendes, som tok seg bryet til å svare Carey.

«Haha, det er greit. Jeg skjønte at dette var en intern spøk».