Jamie Oliver-digg, karibisk digg, norsk tradisjonsmat-digg, amerikansk digg og en utrolig god pastasalat (som har vært med meg i årevis) til å starte helgen med . Og den kan du tro er skikkelig digg!

Ukemenyen starter med en kjøttrøre tilpasset fra en av Jamie Olivers oppskrifter.

Jamies kjøttrøre er karbonadedeig med grønnsaker og worcestersaus, og det tilbehøret du liker best. Kjempegodt og kjempelett å lage.

Blir det for trangt om saligheta i stekepanna kan du hive det opp i en gryte etter hvert som du steker.

Tirsdagens karibiske fiskegryte egner seg nesten like godt som søndagsmiddag. En litt annerledes fiskegryte med blant annet chili, søtpotet og mais. Bruk den fisken du liker best, eller reker for den saks skyld.

Uansett hva slags suppe du lager er er alltid godt med brød ved siden av.

Her finner du hele menyen inkludert handleliste!

Onsdagens flesk og duppe er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Lettsaltet sideflesk, hvit saus og kålrotstappe. Potet hører også med.
På torsdag har jeg foreslått torsk panert med ritzkjeks. Jeg fikk skikkelig bra fish n’chips følelse av denne, og den var veldig pop hos barna.
Tilbehøret bestemmer du selv, enten det er potet, ris eller salat i en eller annen form, Litt sitron til å dryppe over fisken, og kanskje asparges?Digg-ukemenyen avsluttes med en mektig pastasalat som er supergod når den serveres lun (god kald også, forresten). Bare hør her: Pasta, kyllingbiter med paprikapulver, valnøtter, sukkererter, fetaost og ananas. (Eller sherrytomater for de som kan styre seg for ananas). Med pesto! Jepp. Dette er salat med mat. Selv cowboyen mener det er fullverdig middag, selv om det vitterlig heter salat.