Jamie Oliver-digg, karibisk digg, norsk tradisjonsmat-digg, amerikansk digg og en utrolig god pastasalat (som har vært med meg i årevis) til å starte helgen med . Og den kan du tro er skikkelig digg!
Ukemenyen starter med en kjøttrøre tilpasset fra en av Jamie Olivers oppskrifter.
Jamies kjøttrøre er karbonadedeig med grønnsaker og worcestersaus, og det tilbehøret du liker best. Kjempegodt og kjempelett å lage.
Blir det for trangt om saligheta i stekepanna kan du hive det opp i en gryte etter hvert som du steker.
Tirsdagens karibiske fiskegryte egner seg nesten like godt som søndagsmiddag. En litt annerledes fiskegryte med blant annet chili, søtpotet og mais. Bruk den fisken du liker best, eller reker for den saks skyld.
Uansett hva slags suppe du lager er er alltid godt med brød ved siden av.
Her finner du hele menyen inkludert handleliste!
Onsdagens flesk og duppe er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Lettsaltet sideflesk, hvit saus og kålrotstappe. Potet hører også med.