Som Sveriges største influenser har Bianca Ingrosso (27) måttet stå i mange stormer opp gjennom, noe hun ved flere anledninger har gitt uttrykk for at hun synes har vært tøft.

Og nå har det skjedd igjen. Søndag delte nemlig den populære 27-åringen et nytt bilde av seg selv på Instagram, der enkelte følgere har beskyldt henne for bilderedigering på bakgrunn av de de mener er et uvanlig smalt midjeparti.

«Du er allerede smal. Hvorfor retusjerer du bildene dine? Det vekker falske idealer hos unge jenter. Og alle som sier det ikke er sånn, er dumme. Alle ser at bildene er redigert», skriver en.

Kommentarer som det finner imidlertid ikke Ingrosso seg i.

– Ikke hatt det bra

Etter å ha blitt oppmerksom på kritikken fra følgerne sine mandag tok Ingrosso til Instagrams historiefunksjon.

«Jeg ser alle de motbydelige kommentarene deres», skriver hun innledningsvis, før hun avkrefter at bildet er tuklet med.

Les også: Adrian Sellevoll sendt hjem fra sykehuset: – Et rent helvete fysisk og mentalt

«Jeg har alltid hatt en veldig liten og smal midje, og jeg har ikke hatt det bra på flere måneder noe som dessverre resulterer i at jeg har gått en del ned i vekt», skriver Ingrosso.

Videre skriver hun at hun har slitt med et blødende magesår i flere år, noe som også gjør at vekten går ned.

«Så nei. Det er muligens en vond følelse du ser i vekttapet mitt og ikke redigering. Så alle kjerringer kan ligge unna nå».

Sliter med hukommelsestap

Hva som er årsaken til at Ingrosso ikke har hatt det så bra de siste månedene sier hun ikke noe om.

Hun har imidlertid som nevnt vært åpen om flere utfordringer tidligere, og blant annet snakket åpent om en vanskelig tid med spiseforstyrrelser. I tillegg har 27-åringen fortalt åpenhjertig at hun har tatt abort opptil flere ganger.

Les også: Bernt Hulsker (44) tiltalt: Erkjenner straffskyld

Tidligere i år fortalte hun også at hun var utbrent.

Det gjorde hun da hun gjestet programmet «Etter fem» på TV4, der hun fikk spørsmål om hva hun husket best fra året før. Det ble imidlertid vanskelig for den kjente influenseren.

– For det første har jeg veldig dårlig hukommelse, jeg ble litt utbrent i fjor. Etter det har jeg mistet hukommelsen. Alt er litt uklart, innrømmet Ingrosso den gang, ifølge Aftonbladet.