I slutten av juli kunne den tidligere «Paradise»-deltakeren Victoria Lovise Langfjell (24) dele gladnyheten om at hun og kjæresten, Elias Bårdsen (26), venter sitt første barn.

Det skal imidlertid ikke ha vært en lett start for førstnevnte.

I et Instagram-innlegg avslører den kommende moren at hun slet mye med selvtilliten og dårlig form i begynnelsen av svangerskapet.

Reality-profilen forteller åpenhjertig at hun syntes det var vanskelig de første ukene i svangerskapet, og før gravidmagen ble ordentlig synlig kom flere kommentarer om vekten hennes.

Overfor Nettavisen sier hun at alle hatkommentarene om kroppen gikk hardt inn på henne.

«Du ser ut som et monster»

Ifølge 24-åringen skal hun ha fått kommentarer som «du er feit» og «du ser ut som et monster» fra anonyme brukere. I innlegget avslører hun at det var vanskelig for henne og fungere som normalt, og nordlendingen ville verken dra på jobb eller sosialisere.

«Jeg fikk stadig høre ‹det går over, det er bare slik de første ukene›, men tanken på at jeg skulle holde ut i 9 måneder og at dette skulle gå over ble nesten umulig», skriver hun blant annet i innlegget.

Ettersom Langfjells innboks ble bombardert med hatmeldinger, førte det til at 24-åringen satt gråtende på hotellrommet på ferietur, og hun ønsket ikke å vise seg offentlig.

Les også: Hudfletter internettfenomenet: – Holdningene hans er farlige

– Jeg ville ikke bevege meg ut fra hotellrommet hvis jeg ikke hadde noe over magen, og følte at folk tenkte at jeg hadde lagt på meg, forteller Langfjell videre.

Hun forteller videre at hun merket en enorm pågang med stygge meldinger etter at hun publiserte TikTok-videoer og bilder på Instagram, spesielt når hun var litt lettkledd.

– Jeg følte meg stygg og tjukk, forteller «Paradise»-profilen.

Fine tilbakemeldinger

Hun avslører at hun slet mye med selvtilliten etter deltakelsen realityprogrammet «Paradise Hotel», og forteller at kommentarene derfor gikk ekstra inn på henne.

– Jeg tok det tungt i begynnelsen da det ble så personlig og det gjaldt ting jeg har tenkt på lenge, forteller en åpenhjertig Langfjell.

Til slutt måtte hun endre tankegang.

– Jeg måtte tenke annerledes, og jeg sluttet å bry meg om hva folk sa, sier 24-åringen.

I etterkant av innlegget har Langfjell derimot kun fått positive tilbake meldinger, noe hun selv er veldig glad for.

Les også: – Jeg ventet bare på at han skulle være utro igjen

– Det var godt å dele innlegget. Jeg kan skjønne at folk spekulerer om en mulig graviditet når man har kjæreste, men det er uansett ikke greit å kommentere slike ting, sier reality-profilen.

– Et lite ønske om at det blir en jente

Som nevnt delte Langfjell nyheten om graviditet på sin egen Instagram-profil, men om paret venter en liten gutt eller jente er foreløpig ukjent.

Paret ønsker nemlig å ha en såkalt «gender reveal»-fest med venner og familie, men de har valgt og vente til de får en ledig time på privatklinikk.

– Man har jo lyst å bli overrasket selv og feire det sammen med familie, forteller hun.

Selv om de vordende foreldrene heller ikke vet kjønnet har Langfjell imidlertid et lite ønske.

Les også: Hadde sex med 200 personer etter «MILF-rolle» - Hylles av fansen

– Vi blir glade uansett, men jeg har jo et lite ønske om at det blir en jente, ler realityprofilen.