NEW YORK (Nettavisen): Amber Heard hetses på nytt på sosiale medier etter at hun snakker ut om Johnny Depp og rettssaken i et nytt intervju med «Today» show på NBC.

Les også: Johnny Depp fikk en helt astronomisk restaurantregning

– Han løy, han slo meg

En advokat mener også at hun nå kan risikere etter nytt søksmål fra Johnny Depp på grunn av det hun sier.

I det fullstendige intervjuet med «Today»-reporter Savannah Guthrie, som ble sluppet natt til lørdag, fikk Heard spørsmål om hun frykter nytt søksmål fra eksmannen:

- Jeg er livredd, svarte hun.

I samme intervju sto Heard på sitt og sa følgende:

– Ja, han løy, han slo meg. Jeg står for hvert eneste ord fra mitt vitnemål, sier Heard i intervjuet.

Les også: Kate Moss kom med en helt annen historie om Johnny Depp

Advokaten Nicole Haff, som jobber i underholdningsbransjen, sier at disse uttalelsene i verste fall kan føre til et nytt søksmål fra Depp.

Kan utløse et søksmål

– Dette intervjuet kan under lovverket telle som en ny publikasjon og kan utløse et tredje søksmål, sier Haff til Daily Mail.

Det vises til at personer som repeterer eller republiserer ærekrenkelser kan bli holdt like ansvarlig som da materialet opprinnelig ble publisert.

– Hun har nådd en ny bunn

De delene av intervjuet som har lekket ut, har også ført til at Heard på nytt hetses i sosiale medier, og flere mener hun har «nådd en ny bunn».

En Twitter-bruker sammenligner henne også med Pinocchio.

I intervjuet sier Heard også at hun ikke er sinna på juryen.

– Jeg gir ikke den skylden for dette. Jeg forstår det faktisk. Han er en elsket karakter og folk føler at de kjenner ham. Han er en fantastisk skuespiller, sier Heard.

Amber: - Jeg elsker ham

I intervjuet som sendes i sin helhet klokken 02 natt til lørdag norsk tid, røper Heard også at hun fortsatt har masse kjærlighet for Johnny Depp.

– Så absolutt. Jeg elsker ham. Jeg elsket ham med hele mitt hjerte. Jeg har ingen vonde følelser eller ønsker ham noe vondt i det hele tatt sier Heard.

Les også: To ekstrakonserter med Jeff Beck og Johnny Depp i Norge

Se deler av intervjuet med Heard her: