Gleden var stor da nok seong to av HBO-suksessen «Big Little Lies» ble tilgjengelig på streamingnettstedet tidligere denne måneden.

Serien, som utspiller seg i nordlige California, har skapt store reaksjoner med sin til tider svært voldelige scener. Spesielt omtalt er forholdet mellom rollekarakterene Celeste og Perry Wright, som spilles av den verdenskjente skuespilleren Nicole Kidman (52) og svenske Alexander Skarsgård (42).

I den første sesongen fulgte man ekteskapet intenst, der blant annet Celeste ble utsatt for grov vold av ektemannen. I den nye sesongen er det dødsfallet til Perry som er i fokus, der også mye av volden blir dratt frem.

I virkeligheten lever både Skarsgård og Kidman fredfulle privatliv. Kidman er lykkelig gift med Keith Urban (51), og Skarsgård ble i fjor singel etter et to år langt forhold med klesdesigneren Alexa Chung (35).

I et nylig intervju med den britiske radiostasjonen Kiss FM forteller Skarsgård åpenhjertig hvordan det var å spille inn de intense, voldelige scenene med Kidman.

- Det er helt ekstraordinært å jobbe med Nicole. Hun er ikke bare en utrolig skuespiller, hun er også den nydeligste og mest generøse kvinnen. Det å spille inn disse grusomme scenene var helt forferdelig. Helt fryktelig, forteller Skarsgård i radiointervjuet, gjengitt av Fox News.

Nektet å bruke stuntkvinne

Skarsgård beskriver enkelte av scenene som en en stor psykisk påkjenning. Han avslører også at enkelte av scenene var så brutale at de hadde en stuntkvinne på settet som kunne ta over for Kidman.

- Men Nicole insisterte på at hun ville gjøre det selv, sier Skarsgård.

Noen ganger endte Kidman opp med blåmerker etter innspillingen av de brutale scenene, noe som var vanskelig å se på for flere enn bare Skarsgård og Kidman.

Under premieren til den nye sesongen av HBO-serien, avslørte nemlig Kidman at ektemannen hennes ofte sto på sidelinjen og fulgte med under opptakene.

- Han er utrolig støttende og ser alle episodene. Han heier også fra sidelinjen, og det må jeg bare si, jeg hadde ikke klart å gjennomføre det hvis ikke han var der. Helt seriøst, uttalte skuespillerstjernen, ifølge Fox News.

Prisvinnende

«Big Little Lies» var i utgangspunktet ment som en miniserie som skulle vises hos HBO. Men etter braksuksessen, og hele åtte priser under Emmy Awards, ble serien raskt en større produksjon - og altså nå en sesong to.

Selv stakk Skarsgård og Kidman av med hver sin pris under Golden Globe tidligere i år, for sine roller i serien.

- Jeg er her i kveld fordi jeg er så privilegert og jobber med en gruppe ekstraordinære, flinke kvinner, uttalte Skarsgård fra scenen i fjor.