*Nettavisen* Livsstil.

Filmregissør Joel Schumacher: - Har hatt sex med opptil 20.000 partnere

Den berømte filmregissøren har ikke bare jobbet hardt på filmsettet.

29.08.19 21:41

NEW YORK (Nettavisen) I et intervju med magasinet Vulture denne uken, forteller regissøren bak filmer som «Batman Forever» og «St. Elmo’s Fire» at han har hatt svært mange seksualpartnere.

Men den homofile regissøren røper også at han vet å holde tett om hvem det er.

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

Det er i et intervju med artikkelforfatter Andrew Goldman at Schumacher forteller at han har hatt sex med et sted mellom 10. og 20.000 partnere.

Les: Kvinner angrer oftere på «one night stands» - men det finnes ett unntak

- Jeg har hatt sex med flere berømte personer, og jeg har hatt sex med gifte par - og jeg tar med meg hvem de var til graven, sier regissøren.

- Jeg har aldri røpet eller skrytt av hvem som har gitt meg den glede å dele seng med dem, sier han i intervjuet, ifølge Huffington Post.

Schumacher har vært åpent homofil i store deler av karrièren og sier også følgende om det ekstreme antallet seksualpartnere han har hatt:

- Det er ikke noe for en homofil mann, fordi det er tilgjengelig.

Klikk på bildet for å forstørre.  

- Jeg brukte kondomer, men kondomer sprakk. Det var også mye inntak av narkotika, og mye som skjedde å den tiden, sier Schumacher om 80-tallet og Aids-epidemien. Foto: AP Photo/Matt Sayles

- Jeg brukte kondom

Schumacher, som også har regissert filmen «The Phantom of the Opera» - og som fyller 80 år på torsdag, forteller at han hele tiden har vært forsiktig med å beskytte seg.

Spesielt da Aids-epidemien brøt ut på 80-tallet, passet han ekstra nøye på.

- Jeg brukte kondomer, men kondomer sprakk. Det var også mye inntak av narkotika, og mye som skjedde å den tiden. Det var en måte å takle tapene på, tror jeg, av så mange mennesker som jeg elsket, eller likte, eller hadde følelser for - eller som jeg beundret, sier Schumacher.

Hvorvidt Schumachers sex-betroelser er sannferdige, får regissøren stå for selv.

Om mannen har hatt 20.000 sex-partnere, betyr det at han har hatt sex med ny partner hver eneste dag i nesten 55 år.

Ikke alene

Ifølge Huffington Post er ikke filmregissøren alene om å ha hatt ekstremt mange seksualpartnere.

Basketball Stjernen Wilt Chamberlain skrøt i en bok i 1991 av at han hadde ligget med 20.000 forskjellige kvinner, mens NBA-stjernen Lamar Odom nylig fortalte at han har hatt sex med 200 forskjellige kvinner.

Her er en Instagram-post fra Vulture om intervjuet:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.