Gå til sidens hovedinnhold

Finaleuke i Farmen: - Det var helt sjukt at jeg vant

Petter Pilgaard fikk første semifinaleplass i Farmen.

Petter Pilgaard vant øksekastkonkurransen, og gikk dermed rett til semifinalen i mandagens episode av «Farmen kjendis».

- Det var helt utrolig! sier han til Nettavisen.

Kjedelig med seier

Da han var i tvekamp med Jarl Goli tidligere i konkurransen, fikk han flest treff. Dette tror han var en fordel i finaleuka.

- Jeg hadde fått øvd meg litt mot Jarl, så jeg stilte inn kanonen. Jeg visste litt om hvordan jeg burde kaste. Men jeg hadde aldri trodd at jeg skulle kaste meg rett til semifinalen i et program som Farmen, sier han.

Men tross en sikker plass i semifinalen, syntes han det var kjedelig med seieren.

- Jeg gikk glipp av mange konkurranser. Jeg ville være med på dem. Det var helt sjukt at jeg vant, men jeg føler at man er en mer verdig vinner hvis man har vært med på alt, sier han.

- Kjempespennende

Mens de andre deltakerne måtte gjennom tre konkurranser til for å skaffe seg semifinaleplass, kunne Petter sitte på sidelinjen og se på.

- De andre hadde det så gøy. Jeg skulle gjerne vært med på det, sier han.

Han syntes det var spennende å se på de siste konkurransene.

- Det var kjempespennende å se på! Og det hadde vært gøy å være med selv også. Se om jeg hadde klart å dra oppgavene i land, sier han.

Spesielt ro- og sagekonkurransen var spennende å følge fra benken.

- Jeg hadde ikke tidsfølelse mens jeg så på, så i den konkurransen måtte jeg prøve å føle hvem som var raskest, sier han.

Trodde Lothe skulle vinne

Men følelsen stemte ikke helt. Ida Gran-Jansen tok seieren, Vendela Kirsebom kom på andreplass og Leif Einar Lothe fikk tredjeplassen.

- Jeg var sikker på at Lothe skulle ta seieren. Han var helt rå på roingen. Det kunne vært NM der ute! Men så skulle han sagt tre kubber, og da brukte han lenger tid enn Ida, som bare skulle sage én, sier han.

Ida vant altså én konkurranse, mens Lothe vant den andre. Dermed har de flest poeng før siste konkurranse, som vises i onsdagens episode.

Hvem som møter Petter i semifinalen, og videre i finalen, kan du se onsdag og søndag på TV 2.

Les mer

Kai Remlov har fortellerstemmen i Farmen

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus