NB. Artikkelen inneholder noen spoilers for dere som ikke har sett episode fire av Game of Thrones.

Natt til mandag ble den fjerde episoden av den åttende og siste sesongen av «Game of Thrones». Episoden har fått mye oppmerksomhet på Internett, men ikke av grunnen man kanskje tror.

I starten av episoden ser man noen av de som overlevde krigen mot «The Night King» og hans hær. Daenerys Targaryen, som er en av hovedkarakterene i serien sitter ved et bord og følger med på Jon Snow og Tormund Giantsbane under feiringsmiddagen etter slaget.

Dette er jo tilsynelatende en helt vanlig scene, men oppmerksomme seere oppdaget fort at noe fra det 21- århundre hadde sneket seg inn i scenen. Foran Daenerys sto det nemlig en kaffekopp fra kafékjeden Starbucks på bordet.

Som flere brukere på sosiale medier har poengtert, kafékjeden finnes neppe i Westeros, og det tok ikke lang tid før HBO gikk ut og fortalte at det hele var en tabbe.

I et intervju gjort med WNYC, gjengitt av The Verge forteller en av seriens produsenter, Bernie Caulfield at det hele var en tabbe.

- Vi er lei oss, sa Caulfield og la lattermildt til:

- Westeros var det første stedet til å ha faktisk ha Starbucks!

Tabben gikk ikke ubemerket hen, og flere hundre fans tok til Twitter etter at de oppdaget feilen, og flere «memes» begynte å gå virale.

Nå har altså HBO rettet opp i problemet, og koppen er ifølge The Verge fjernet digitalt på alle plattformer.

Her har The Verge vist hvordan det så ut før og etter koppen ble fjernet:

For seere som nå vil dobbeltsjekke at koppen faktisk er borte, var den ifølge New York Times å se rundt 17 minutter og 38 sekunder inn i episoden.