NEW YORK (Nettavisen): Flere kvinner ble i helgen arrestert i Dubai etter at videoer og bilder av flere nakne kvinner på en terrasse gikk viralt på sosiale medier.

Se den omstridte videoen her:

På bildene, som fortsatt ligger ute på blant annet Twitter, kan man se mellom 10 og 15 nakne kvinner som lener seg over rekkverket på en terrasse.

- Dubai-politiet advarer mot slik uakseptabel oppførsel

Men dette er slettes ikke noe som faller i god jord hos sjeikene og politiet i det svært religiøse landet som styrer etter Sharia-lover, og kvinnene ble derfor kort tid senere pågrepet og arrestert.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

- Dubai-politiet advarer mot slik uakseptabel oppførsel, som ikke gjenspeiler verdiene og etikken i det emiratiske samfunnet, heter det i en uttalelse fra politiet.

Kvinnene risikerer nå fengsel i inntil seks måneder og bøter på litt over 10.000 kroner for uanstendig oppførsel, skriver ABC News.

De risikerer også ytterligere straff om de blir funnet skyldige i å ha delt pornografisk innhold.

Hendelsen fant sted på lørdag i Marina-området i Dubai og ifølge avisen The National var den en del av et publisitetsstunt.

Britiske The Sun skriver at kvinnene var en del av et publisitetsstunt for en israelsk nettside.

Det er også lagt ut en video på Twitter av kvinnene.

Les også: Prest tatt for trekant-sex ved alteret

- 11 ukrainske kvinner arrestert

BBC, som har vært i kontakt med det ukrainske konsulatet i Dubai, melder at de arresterte skal være 11 kvinner fra Ukraina og en russisk mannlig fotograf.

Konsulatet opplyser til BBC at de skal besøke kvinnene på tirsdag.

Tidligere ble det rapportert at åtte av de arresterte kvinnen skal være russiske men det tilbakevises nå. Nyhetsbyrået RIA skriver derimot at en av de arresterte, en mannlig fotograf, kommer fra Russland. Ifølge RIA risikerer han nå 18 måneders fengsel, skriver BBC.

Les også: Risikerte fengsel etter nakenstunt i Dubai – nå er de utvist