Førstkommende lørdag er «Skal vi danse» tilbake på TV 2, der tolv nye kjendiser skal svinge seg på dansegulvet.

Blant dem er tidligere kombinertløper Magnus Moan (38), som ikke legger skjul på at han kjenner dansetreningen på kroppen. Som tidligere toppidrettsutøver er Moan godt vant med en aktiv hverdag, men selv han har måttet tåle noen småskader under oppladningen til lørdagens dansepremiere.

Les også: Dette er de nye «Skal vi danse»-kjendisene

– Vi har forberedt oss så godt at jeg nå har to kink i nakken og en liten muskelsmerte på kneet, så... Vi må bare jobbe på, fortalte Moan da Nettavisen møtte ham tidligere denne uka.

– Muskulaturen får sjokk

Selv tror Moan skadene kommer som følge av uvante bevegelser og muskler som han ikke nødvendigvis brukte da han var aktiv kombinertløper. Men likevel klager han ikke.

– Jeg er ikke den som skal klage høyest her. Jeg har vært pensjonist i to år, så kroppen kommer seg tilbake ganske raskt. Så det er kanskje noen som har det tøffere enn meg. Men det er uvant for kroppen, muskulaturen får jo sjokk, ikke sant. Det er det jeg sliter med nå, sier han og legger til:

– Men vi har de små skadene under kontroll. Og heldigvis er det ikke bare jeg som er skadet.

Les også: Heidi Klum visste ikke at hun uheldigvis hadde «flashet» publikum: Så gikk hun inn på TikTok

For også dansepartneren Ewa Trela har noen småskader.

– Ja, hva er det som ikke er vondt. Det er litt knær, litt hofter, litt skuldre, sier hun og ler.

Sliter med senebetennelse

Magnus Moan og Ewa Trela er imidlertid ikke alene om å kjenne på kroppen at dansingen er i gang.

Influenser og sexolog Iselin Guttormsen (34) kunne nemlig tidligere denne uken fortelle til Dagbladet at hun har pådratt seg en dobbeltsidig senebetennelse i ankelen som strekker seg oppover leggen. Skaden hadde kommet av dansetrening.

– Jeg har ennå ikke fått fullført parkettprøvene, så premieren blir nok første gang jeg danser hele dansen med høye hæler, fortalte hun til avisen tidligere denne uken.

Les også: Sexolog Iselin Guttormsen ut mot liggeliste-hets: – Plutselig «slutshaming» på høyt nivå

– Det gjør mye med dansingen. Jeg tør ikke gi alt. Jeg skal danse jive, og der må man jo gi alt for å treffe takten riktig, men jeg føler meg ganske hanglete nå, la influenseren til.

Måtte til legen

Og som om ikke det var nok med at to av tolv kjendiser har pådratt seg skader den siste uken, er det en til.

YouTuber Dennis Vareide (31) var nemlig uheldig med saksa da han skulle klippe tåneglene sine tidligere denne uken. Det hele endte med en tur til legevakta, har han sagt til TV 2.

Vareide klippet nemlig neglen på stortåa for kort.

– Jeg måtte til legen. Smertene ble bare verre og verre, og tåa ble blåere og blåere, sa han tidligere denne uken.

Hos legen fikk 31-åringen to bedøvelsessprøyter for å fjerne hud slik at neglen kan vokse fint ut igjen. Siden har det gått i fotbad og kremer for lindring, fortalte YouTuberen til TV 2.