– Når jeg er hjemme så går jeg på veggen, jeg kjeder meg ihjel. Det er nå jeg er ung og har muligheten til å stikke ut i verden og oppleve ting, sier influenser Isabel Raad (28) i en videosnutt hun delte på Instagrams historiefunksjon fredag.

Med det bekrefter Raad at hun forlater landet i nær fremtid.

Saken ble først omtalt av TV 2.

Raad har flere ganger tidligere bodd midlertidig i utlandet, blant annet i Marbella og Dubai, men dette er første gang hun selger leiligheten i Oslo – som har vært «basen» hennes.

– Føles så riktig

Denne uken signerte 28-åringen en avtale med eiendomsmegler for å selge leiligheten hun eier i Oslo, og nå går altså turen til utlandet. Hvor hun skal flytte sier derimot ikke Raad noe om – annet enn at det er til varmere strøk.

Les også: Isabel Raad legger seg flat etter e-postblemme

Raad skriver på Instagram at hun er takknemlig for at hun lever det livet hun gjør, og har muligheten til å jobbe fra hvor som helst i verden. Hun påpeker også at hun blir mer motivert når hun ikke er i Norge, og at hun tror følgerne vil sette pris på innholdet hun deler fra sitt nye hjem fremover.

– Jeg er i 20-årene, har ingen mann, ingen barn og ingen jobb som holder meg her. Dette er tiden jeg kan gjøre noe så stort som dette, og det føles så riktig, skriver influenseren.

Ifølge opplysninger i eiendomsregisteret kjøpte Raad sin nåværende bolig for 4,9 millioner kroner på Grunerløkka sentralt i hovedstaden i juli 2019. Av offentlige opplysninger går det frem at influenseren ikke tidligere har eid egen bolig.

Returnerer til TV-skjermen

Raad deler også en annen nyhet med følgerne sine på Instagrams historiefunksjon, nemlig at hun trolig snart blir å se på TV-skjermen igjen. Hva det er, sier hun derimot ikke.

Tidligere har den kjente 28-åringen vært å se i TV-programmer som «Skal vi danse» og «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis», i tillegg til at hun har hatt sin egen realityserie på TV 2, der seerne fikk følge hverdagen hennes.

I «Skal vi danse» kom Raad på en sjetteplass, mens hun i «71 grader nord» ble første deltaker ut av konkurransen.