I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Det er snart tre uker siden den fatale ulykken på filmsettet til westernfilmen «Rust», hvor filmfotografen Halyna Hutchins (42) ble skutt og drept.

Den tragiske hendelsen skjedde som følge av at et rekvisitt-våpen med løsskudd ble avfyrt ved en feiltakelse av skuespiller Alec Baldwin (63).

Filmens regissør Joel Souza (48) ble også skadet i ulykken, men fikk ingen livstruende skader.

Les også: Alec Baldwin mener politi bør overvåke våpen under filminnspillinger

Baldwin har i etterkant av den tragiske ulykken uttrykt at han den siste tiden har vært i sjokk og sorg, og har kansellert alle fremtidige prosjekter.

Det later til at det hviler en forbannelse over filmsettet. Nå er innspillingen av westernfilmen blitt rammet av en ny tragedie, skriver People.

Ny person skadd

En produksjonsarbeider er innlagt på sykehus etter et giftig bitt av en brun eneboer edderkopp på settet.

Ifølge Lommelegen har edderkoppen brun eneboer en nekrotisk gift som bryter ned vev slik at man kan få sår som ikke vil gro.

Jason Miller er lampeoperatør på filmsettet, og jobbet med å avslutte filmproduksjonen etter rekvisitt-ulykken da han ble bitt, melder NY Post.

Les også: Spekulasjonen herjer. Dette svarer hun

Nå risikerer han å amputere armen etter å opplevd nekrose av armen og blodforgiftning som følge av edderkoppbittet.

Ett bitt fra en brun eneboer kan være svært alvorlig. Det er ikke alle som opplever like kritiske symptomer, men alle som blir bitt bør oppsøke akutt medisinsk hjelp umiddelbart, skriver nettstedet Live Science.

I etterkant av ulykken har det blitt opprettet en pengeinnsamling på Millers vegne, i håp om å redde armen hans.

– I løpet av noen få dager opplevde han alvorlige symptomer, inkludert nekrose av armen og blodforgiftning, skriver Millers familie på pengeinnsamling siden hans.

– Han har vært innlagt på sykehus og gjennomgått flere operasjoner mens legene gjør en iherdig innsats for å stoppe infeksjonene og samtidig prøver å redde armen hans fra amputasjon, skriver familien videre.

At enda en oppsiktsvekkende hendelse har skjedd på filmsettet, har gjort at sosiale medier slår alarm om at det må hvile en forbannelse over filmen.

Les også: Traumatisert etter dette: - Noe av det verste jeg har vært med på

En Twitter-bruker sammenligner «Rust»-innspillingen med den kjente skrekkfilmen «The Exorcist», og mener westernfilmen slår den demoniske eksorsist-filmen.

En annen bruker på Twitter mener det finnes overnaturlige krefter, og referer til TV-serien «Supernatural» som handler om bisarre overnaturlige hendelser.

I en Reddit-tråd lurer en bruker på om «filminnspillingen skjer oppå en indianer-gravplass», da slike gravplasser er kjent for å være hjemsøkte.

Sjokkerende avsløringer om overgrep i ny bok

Supermodellen Emily Ratajkowski (30) ble for alvor et kjent fjes i 2013 da hun spilte i musikkvideoen til den populære hiten til Robin Thicke (44) og Pharrell Williams (48), «Blurred Lines».

Les også: Raser mot fansens kommentar: - Ville aldri skjedd hvis vi var menn

Nå avslører 30-åringen en rekke traumatisk hendelser i hennes nye bok «My Body», skriver Daily Mail.

I bokdebuten skriver modellskjønnheten at hun ble tilbudt over 200.000 kroner for å delta på Super Bowl med den malaysiske finansmannen Jho Low. Mannen som ville ha med seg Ratajkowski på det storslåtte arrangementet har åtte siktelser på ryggen for hvitvasking av penger.

Hun ble ikke sjokkert over at tilbudet kom, og lot seg heller ikke overraske da Jeffrey Epstein-skandalen boblet til offentlighetens overflate i 2019, for hun var selv «en av de unge jentene som pleide å delta på luksuriøse fester fullpakket med eldre rike menn».

– Jeg var vitne til så mye av det i forskjellige former, og det er så mye manipulasjon, heter det i boken.

Men supermodellen stopper ikke med avsløringene der.

Hun hevder blant annet at Thicke tok på brystene hennes under innspillingen av musikkvideoen til «Blurred Lines». I tillegg skal hun ha blitt seksuelt misbrukt av fotograf Jonathan Leder i 2011.

– Dette var opplevelsene jeg ikke ønsket å se på fordi de fikk meg til å føle meg ute av kontroll over mitt eget liv, og jeg var redd for å erkjenne det, skriver en sårbar Ratajkowski.

Les også: Kjendisdatteren tok overdose ved et uhell: - En usynlig sykdom

Videre i boken hevder hun også at eks-kjæresten hennes tvang seg på henne da hun kun var 15 år gammel, og at «opplevelsene med seksuelle overgrep var noe hun lenge følte mye skam over».

Øyeblikket «alle» snakker om

Amazon grunnlegger og milliardær Jeff Bezos (57) ser ut til å få litt konkurranse av ingen ringere enn Hollywoods mest kjente ungkar.

I 2019 ble det kjent at Bezos hadde funnet kjærligheten med nyhetsanker Lauren Sánchez (51), kort tid etter at skilsmissen med kona gjennom 25 år, MacKenzie Scott, var et faktum.

Les også: Venter sitt andre barn

Da Bezos og Sánchez gikk den røde løper under LACMA film-gallaen oppstod et morsomt øyeblikk, ifølge UniLad.

Skuespiller Leonardo DiCaprio (46) var også å finne på gallaen, og da Bezos' utkårede møtte stjernen bet flere seg merke i det spesielle møtet. Videoen som ble publisert på Twitter har allerede fått 18 millioner visninger.

Det er ingen tvil om at nyhetsankeren blir blendet av møtet med superstjernen, og øyekontakten som oppstår mellom de to mener mange på sosiale medier er «sykt kleint» - ut ifra Bezos reaksjon.

Iført en glitrende kjole, kaster hun ikke bort tiden sin og lener seg inntil Oscar-vinneren og stirrer intenst på han mens hun smiler fra øre til øre. Samtidig er det tydelig at Bezos ikke vil slippe kjæresten ute av synet.

Les også: Den ukjente historien: Jeff Bezos bodde i Stavanger

Det kan være at hun simpelthen bare er en stor fan av DiCaprios verk, og det er ikke vanskelig å se for seg hvorfor hun ble så «starstruck». Det tok imidelrtid ikke lang tid før det minneverdige øyeblikket spredte seg på nettet - og det samme med reaksjonene.

En på Twitter skriver at blikkene Sánchez kaster Titanic-stjernens vei, bør bekymre mangemilliardæren.

Hos flere har vitsene vært åpenbare, og en bruker mener at videosnutten skildrer reaksjonen til Bezos tydelig - og mener at det var øyeblikket Bezos skjønte at han har «tapt» kjæresten sin til fordel for DiCaprio.

– Finn deg noen som ser på deg slik Jeff Bezos kjæreste ser på Leo DiCaprio, skriver en annen bruker.

Øyeblikket blir også sammenlignet med virale bildet av Melania Trump som også stirrer intenst på Canadas statsminister Justin Trudeau.

Les også: Vil ha tilbake kona: - Har ikke sett noen skilsmissepapirer