Lisa Rinna (59) har satt sine spor etter åtte sesonger i «Real Housewives of Beverly Hills», der hun har underholdt en hel verden med alt fra frekke kommentarer og beskyldinger til intriger og drama.

Men etter åtte sesonger ble det nylig kjent at Rinna, som for øvrig også er skuespiller, ikke blir å se i fremtidige sesonger av den populære realityserien. Overfor People fortalte hun da at hun er takknemlig for tiden hun har hatt i TV-serien.

Les også: Prins Harry anklager familiemedlemmer for å «gå til sengs med djevelen»

– Dette er den lengste jobben jeg har hatt i min 35 år lange karriere. Det har vært åtte morsomme år, og jeg er spent på hva som kommer, sa hun.

Sterke beskyldninger

Rinna dukket for første gang opp i realityserien i 2014, og i løpet av de siste åtte sesongene har fansen fått servert en rekke TV-øyeblikk som har satt sine spor i «Real Housewives of Beverly Hills»-historien.

I 2016 spredde hun blant annet rykter om Yolanda Hadid (58), som også har vært å se i «Real Housewives of Beverly Hills», lider av Münchausens syndrom. Ifølge NHI er dette en tilstand der en pasient presenterer symptomer og tegn som viser seg å være falske.

Yolanda fikk sykdommen borreliose i 2012, som er en sykdom som skyldes infeksjon som overføres til mennesker ved flåttbitt, ifølge NHI.

Les også: Marte Bratberg og kjæresten punget ut for villa

Rinna mente på sin side at Hadid bare ville ha oppmerksomhet og sympati. Og da Hadid hørte om ryktene hennes kollega hadde satt ut, ble hun ikke særlig fornøyd. Hun mente at det ikke stemte og at Rinna satte merkelapper på henne som overhodet ikke stemte.

Opphetet diskusjon

Rinna har for øvrig også selv fått høre det etter annen sykdomsuttalelse. I sesong tolv av realityserien gikk nemlig Rinna hardt ut mot kollega Kathy Hilton (63), etter det som skal ha vært en svært opphetet diskusjon på et utested i skiparadiset Aspen.

Ifølge Rinna snakket Hilton da svært nedlatende og stygt om de andre «Real Housewives»-kvinnene, og 59-åringen klarte ikke legge det fra seg. Faktisk sa hun på et tidspunkt at hun kom til å få kreft dersom hun ikke avslørte hva Hilton hadde sagt, noe som skapte flere reaksjoner.

Blant annet var det flere leger og kreftoverlevende som var svært kritiske til at Rinna brukte kreft som en unnskyldning for å sladre på Hilton.

Kokainanklager

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen har også tatt seerne med på flere heftige konfrontasjoner.

I sesong syv konfronterte hun blant andre Dorit Kemsley (46), som også er en del av «Real Housewives of Beverly Hills»-universet, med at hun hadde inntatt kokain under en middag.

– Da vi var på en middag hos deg, reiste plutselig alle seg opp og gikk. Gikk dere på toalettet og tok kokain? spurte hun kollegaen, og ble møtt av sjokkerte ansikter blant samtlige i rommet.

Kemsley reagerte med sinne, og kom med en klar beskjed i retur:

– Huset mitt er et narkoreir? Jeg har to små barn, sier du at de bor i et narkoreir? Kødder du med meg? Virkelig? freste hun tilbake.

Se et klipp fra den opphetede krangelen i videoen under:

Rasende i konflikter

Rinna har vært svært rasende opp til flere ganger i realityserien, og spesielt under en krangel med Kim Richards (58) rant begeret over for Rinna.

I sesong fem endte hun nemlig opp med å kaste et glass vin i ansiktet til Richards, før aggresjonen tok overhånd og hun endte opp med å knuse glasset i bordet.

I sesong syv eskalerte det mellom Rinna og Richards, ved at Rinna spredte rykter til Eden Sassoon (50) – som også har vært en del av «Real Housewives of Beverly Hills»-universet. Hun påsto da at Richards var nær døden på grunn av et alkohol- og rusproblem.

Les også: Yolanda er kvinnen bak verdens heteste modeller: – Veldig drevet av penger

Dette skapte splid blant de to realitystjernene, noe Rinna ville nøste opp i. Dermed ga hun Richards en kaninkosebamse, som var ment som en gave til barnebarnet hennes. Richards tok imot fredsgaven, og det så tilsynelatende ut til at det var fred mellom dem.

Freden varte derimot ikke lenge. Senere i sesongen kastet Richards bamsen på Rinna – noe som resulterte i et tårevått øyeblikk for 59-åringen.

Fansen spekulerer på nettet

Om «Real Housewives»-exiten til Rinna er selvbestemt, spekuleres det nå i på nettet.

Blant annet på Twitter er det flere som er overbevist om at realitystjernen fikk fyken. En kommentar lyder som følger:

«Lisa Rinna fikk sparken. Hun ville ikke slutte».

«LISA RINNA ER SPARKET, JEG ER SÅ GLAD», skriver en annen.

Men det er ikke alle som er overbevist om at Rinna fikk sparken. Flere mener også hun bare har fått nok etter åtte sesonger, og Rinna selv har foreløpig ikke verken bekreftet eller avkreftet dette.

På Instagram har hun derimot delt et innlegg der hun takker hun for seg: