I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

På Instagram tirsdag la den amerikanske skuespilleren Nicola Peltz (26) ut et bilde på Instagram som fikk flere til å sperre opp øynene.

Iført hettegenser med en magetopp viser 26-åringen, som forlovet seg med Brooklyn Beckham (22) omtrent på denne tiden i fjor, en voksende babymage. Ved første øyekast var det flere fans som satte kaffen i halsen, men etter en nærmere titt er det ingen ekte babymage Peltz viser frem.

– Ferdig spilt inn, skriver nemlig 26-åringen til bildeserien med høydepunkt fra innspillingen av den kommende filmen «Lola James» som hun både produserer og medvirker i.

Til tross for at også Brooklyn Beckham, som for øvrig er sønnen til den tidligere fotballspilleren David Beckham, gikk ut på Instagram med en hyllest til forloveden og gratulerte henne med vel gjennomført innspilling, er det likevel fans som er svært forvirret.

– Er hun gravid? Skriver en, mens andre også gratulerer paret.

– Nei, hun er ikke gravid, prøver en tredje å rydde opp i.

Avkrefter datingrykter

I kjølvannet av årets Oscar-utdeling verserte det rykter om at den amerikanske sangeren Andra Day (36) og skuespilleren Brad Pitt (57) skal ha begynt å date.

Bakgrunnen for ryktene var at flere hevdet at de to skal ha utvekslet telefonnummer under prisutdelingen og at de skal ha holdt kontakten i ettertid.

I et intervju med Entertainment Tonight, gjengitt av blant andre People avkrefter nå Day at de to skal ha funnet en romantisk tone.

– Vi dater ikke. Vi kjenner ikke en gang hverandre. Det er faktisk litt morsomt. Noen må ha kjedet seg voldsomt den dagen, sier Day.

– Men han er en flott fyr. Veldig talentfull og fantastisk, la hun til.

Tar søsteren i forsvar

Mandag kveld skapte Jamie Lynn Spears (30), søsteren til Britney Spears (39), store overskrifter verden over da hun i en lenger video på Instagram story tok søsteren sin i forsvar.

Onsdag forrige uke snakket Britney Spears (39) for første gang offentlig om hva hun tenker om ordningen hun har hatt siden 2008 – der faren hennes, James Spears (68), har full kontroll over både pengene og sangkarrieren hennes.

Der kom det blant annet frem at hun følte seg fanget i sitt eget liv, og at hun ikke en gang har kontroll over sin egen kropp.

– Jeg vil bare bruke et par minutter på å avklare en del ting, starter Jamie Lynn Spears Instagram-historien med

– Jeg har elsket og beundret min storesøster siden den dagen jeg ble født. Jeg er søsteren hennes og bryr meg bare om at hun skal ha det bra, fortsetter hun tårevått og forteller at hun ikke ønsket å si noe før Britney Spears selv ønsket å fortelle sin side av historien.

Les også: Piers Morgan slakter vergemålet mot Britney Spears

Ifølge Jamie Lynn Spears har hun alltid støttet søsteren sin, selv om hun ikke har vist det til offentligheten i den grad folk kanskje ønsket at hun skulle gjøre det.

– Jeg er så stolt av henne for å bruke stemmen sin. Jeg er så stolt av henne for å ha bedt om en ny vurdering av saken, som jeg ba henne gjøre for mange år siden. Ikke på en offentlig plattform, men i en personlig samtale mellom to søstre, fortsatte hun.