Gå til sidens hovedinnhold

Først ut av «Robinson» etter munnhoggeri: – Angrer på at jeg ikke fortalte sannheten

Line Elisabeth Espevik hadde to klare strategier for «Robinson»-deltakelsen. Begge feilet.

Se video! Røk først ut av «Robinsonekspedisjonen» i fyr og flammer:

Mandag kveld var det duket for den første episoden av «Robinsonekspedisjonen» på fem år, og allerede i den første episoden byr årets deltakere på amper stemning og dramatikk.

Spesielt ampert blir det på det gule laget som taper begge lagkonkurransene og havner i øyråd der de skal stemme ut den første deltakeren av «Robinsonekspedisjonen».

Etter en svært jevn avstemming er det til slutt den treningsglade bergenseren Line Elisabeth Espevik som må forlate øya, men ikke uten dramatikk. Bare sekunder etter at nederlaget er sunket inn fyker hun og deltaker Hanne Nordby i tottene på hverandre.

Se klippet øverst i saken!

Les også: Historisk dansepar skapte «Skal vi danse»-historie igjen: Fikk 10-er i første program

– Angrer ikke

Ifølge Espevik angrer hun ikke på utspillene overfor Nordby, og sier til Nettavisen at det var «på sin plass» å si fra om ting hun følte på. Det hun imidlertid angrer på var at hun visstnok skal ha holdt tilbake informasjon om hva som egentlig skjedde under øyrådet.

– Jeg skulle sagt at Nikolai i utgangspunktet hadde planer om å stemme på Hanne. Da hadde nok de andre deltakerne fått et annet syn på han, sier Espevik til Nettavisen.

Om det hadde vært en avgjørende faktor for resten av «Robinson»-oppholdet er imidlertid Nordby noe usikker på. At Espevik ikke angrer på det hun sa, synes Nordby er noe spesielt.

– Det får være opp til henne, men jeg synes det er litt synd er det at hun dømmer noen etter bare fire dager. Det får hun stå for. Jeg vet hvem jeg er, så jeg bryr meg ikke. Men jeg kunne aldri sagt noe sånt om et annet menneske jeg ikke kjenner, sier Nordby til Nettavisen.

Les også: Bianca Ingrosso om gjenforeningen med ekskjæresten: – Verste jeg har vært med på

– Jeg vant uansett

Ifølge Nordby er hun og Espevik verken uvenner eller venner i dag.

– Vi har omgått hverandre i ettertid og vi har en hyggelig tone. Jeg har børstet det av meg, og tenker ikke noe over den situasjonen i dag, sier Nordby.

– Det var nå jeg som vant, og det sier vel sitt, avslutter hun.

Sjekk også denne videoen: