Det er ingen tvil om at Disney+ satser stort og hardt, og med 100 millioner abonnenter er det selvfølgelig slik at pengene også er der. Wandavision var en storsatsing, og en Marvelserie som skal passe inn mot kommende filmer.

Les også: Topp 10 serier på Viaplay

Serie nummer to i rekken, Falcon and the Winter Soldier, skal også gjøre det. Her følger du Bucky Rogers (Winter Soldier) og Sam Wilson (Falcon) som, traileren har i hvert fall avslørt dette, blir kampkamerater.

Serieguiden har kun fått tilgang til den første episoden, og førsteinntrykket til nå er at dette ikke treffer blinken like godt som Wandavision gjorde. Serien er egentlig en slags hyllest til alle politifilmene med to gode eller ikke fullt så gode venner. Det er en slags Dødelig Våpen, bare som Marvel-serie.

Der Wandavision var ekstremt nyskapende, mystisk og annerledes så er Falcon and the Winter Soldier akkurat det du forventer. Det er action, en del drama og en del humor helt rett fram og slik man forventer. Anthony Mackle er sjarmerende som Falcon, Sebastian Stan god som Bucky Barnes. Spesialeffektene er gode, og åpningssekvensen er vel... Top Gun.

Anmeldelse (+): Sky Rojo - så mye sex har det aldri vært på Netflix

Så da er spørsmålet: Lengter du etter en ganske streit og enkel superheltserie hvor slemmingene er slemme, de gode er skikkelig gode og alt er slik du har sett før? Da er dette virkelig det du vil ha. Det er en Pizza Grandiosa, ikke så veldig spennende - men godt nok.

I hvert fall foreløpig. Det kan selvfølgelig bli mye bedre.

Serien har premiere 19. mars.

Anmeldelser (+):

Delete Me (Viaplay)

Exit sesong 2 (NRK)

Solar Opposites (Disney+)

Framing Britney Spears (NRK)

Resident Alien (TV 2 Sumo)

This is Us (Amazon Prime Video)

Maxitaxi Driver (NRK)

Stolthet og Forfall (NRK)