Forholdet mellom brødrene prins William (38) og prins Harry (36) har vært et hett samtaleemne i kjendispressen de siste årene, spesielt etter at sistnevnte tok med seg familien og forlot kongehuset til fordel for et mer uavhengig liv i USA.

Les også: Linn Skåber bekrefter brudd etter seks år

Det har blant annet blitt hevdet at de britiske prinsene ikke lenger har kontakt, men da de ble gjenforent under begravelsen til bestefar prins Philip forrige måned, skal de ha benyttet anledningen og satt seg ned for en prat om dette.

Foreløpig ser derimot ikke denne praten ut til å ha hatt noen effekt, melder UsWeekly.

– Snakker ikke sammen

Det er kongehus-ekspert Nick Bullen, som overfor kjendisnettstedet deler en oppdatering på prinsenes forhold.

– Alle kildene mine forteller at de ikke snakker sammen for øyeblikket, sier Bullen og legger til at han uansett tror det var bra for brødrene å snakke sammen da de to møttes nylig.

Les også: Frank Løke har nådd toppen av Mount Everest

Det var knyttet stor spenning til det møtet mellom William og Harry under prins Philips begravelse.

Ikke bare var det første gang prins Harry returnerte til Storbritannia etter at han og kona, hertuginne Meghan (39), valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter, det var også første gang prinsen møtte familien etter det mye omtalte intervjuet han nylig gjorde med Oprah Winfrey (67).

Se et utdrag fra intervjuet i videoen under:

I dette intervjuet fortalte Harry blant annet at storebroren er «fanget» i rollen som fremtidig konge.

– Vi har litt avstand for tiden, men jeg elsker William. Vi har vært gjennom helvete sammen og har en delt opplevelse, men vi er på forskjellige veier, uttalte 36-åringen til Winfrey.

Les også: Kongelige bryllup går ikke alltid knirkefritt for seg. Her er de største skandalene

Et skritt i riktig retning

Ting ser imidlertid ut til å gå den riktige veien for de britiske brødrene, selv om de ikke er på talefot ennå.

Nick Bullen mener som nevnt at det var bra for dem å få snakket sammen, og forrige måned uttalte en kroppsspråk-ekspert til UsWeekly at både Harry og William under begravelsen til prins Philip så ut til å vise «håpefulle tegn».

Blant annet hang hun seg opp i at William lente seg mot Harry, noe hun tolket som at han gjorde sitt beste for å fortelle lillebroren at han fortsatt er der for ham - uten ord.

Samtidig fortalte en kilde til kjendisnettstedet at brødrene ikke har kommet til et punkt der alt er tilgitt helt ennå, mens kongehusekspert Robert Johnson påpekte at det nylige møtet mellom dem var et skritt mot å bedre brødreforholdet.