*Nettavisen* Livsstil.

Frank Løke med julelåt

Har blant annet med seg tre Ex on the beach-deltakere.

28.11.18 06:36

Julefreden har ennå ikke senket seg, og tidligere håndballspiller Frank Løke vet å benytte sjansen i kaoset. På sin Instagramkonto reklamerer han tirsdag kveld for en ny låt - som slippes natt til onsdag.

- Jul hos ActionFrank er julesangen dere har ventet på. Sangen som handler om ensomheten i julen, uten autotune, med tre søte damer fra «Ex On The Beach», kommer ved midnatt.

Like etter midnatt la Løke ut et nytt bilde der han offentliggjorde at sangen er ute på Spotify og YouTube.

Ex on the beach-damer

Med seg på bilde har han Martine Stol, Helene Hima og Marielle Efford - alle deltakere i TVNorge serien «Ex on the beach».

Les også: Søker deltakere til «Ex on the Beach» - Overveldende antall

Og ingen sang uten video - og ifølge Løke, selv er det en man ønsker å se.

- Vil du se musikkvideoen, og tro meg, det vil du, så gå inn på min nystarta YouTube kanal, subscribe og bare le deg ihjel.

Les også: 650.000 fulgte Frank Løke i Borat-drakt på «Skal vi danse»

Youtube-kanalen er Løkes siste tilskudd i måter å nå fansen på, og han lover at all hans galskap kommer på denne kanalen fremover.

Sprell

Løke var tidligere mest kjent som håndballspiller, men det siste året har han gjort seg bemerket som Action Frank - gjerne ikledd en såkalt mankini. Det minimale plagget forårsaket Løkes farvel med «Skal vi danse» i høst, da han dukket opp på TV-skjermen uten å ha klarert det med TV 2.

Les mer: Frank Løke får ikke komme på «Skal vi danse»-finalen

Julelåten er ikke Løkes første - han har også gjort «ActionFrank». Den kan du sjekke en smakebit av under eller lese mer om her: - Synger om «Skal vi danse»-skandalen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.