I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Torsdag kom endelig det «Friends»-fansen har ventet på i 17 år, da alle de seks skuespillerne samlet seg for en gjenforening med både mimring, tilbakeblikk og avsløringer.

Gjenforeningsepisoden er nå tilgjengelig på strømmetjenesten HBO, der også alle de tidligere sesongene er å finne. Men trolig dukker det aldri opp noe mer der.

Les også: «Friends» gjør comeback etter 17 år. Dette har skuespillerne gjort i mellomtiden

I gjenforeningsepisoden kunne nemlig skuespiller Lisa Kudrow (57), som spilte rollen som Phoebe Buffay i den populære situasjonskomedien, dele en nedslående beskjed med fansen som drømmer om en helt ny sesong eller potensielt en film med «Friends»-tema en gang i fremtiden.

Det har de nemlig ingen planer om å lage, ifølge Kudrow.

Støtter avgjørelsen

I gjenforeningsepisoden sier Kudrow at det er opp til serieskaperne om de skal lage noe mer, men at lite tyder på at det blir noe. Å droppe det er et valg hun personlig støtter.

– Jeg hørte en gang at de (serieskaperne, journ. anm.) var enige om at serien endte veldig fint. Alles liv endte på et fint sted, og de måtte løsnet opp i alle disse fine tingene for å skape flere historier, sier 57-åringen i episoden og legger til:

– Og jeg vil ikke at alles lykkelige slutt skal bli oppløst.

Videre forteller Lisa Kudrow at det heller ikke er passende for en på hennes alder å si flere av Phoebe Buffays standarduttrykk nå, som for eksempel uttrykket «floopy».

– Du må vokse opp, ler «Friends»-stjernen.

Hemmelig flørt i kulissene

I gjenforeningsepisoden slapp også to av skuespillerne en bombe da de innrømmet at de på et tidspunkt hadde følelser for hverandre under innspillingen av situasjonskomedien.

Les også: «Friends»-gjenforeningen høster kritikk

Dette gjaldt Jennifer Aniston (52) og David Schwimmer (54), som spilte Rachel og Ross. I serien endte de to omsider opp sammen etter flere år frem og tilbake, og mange fans hadde nok også en drøm om at kjærligheten skulle blomstre mellom de to «off cam». Og det viste det seg at den gjorde.

Saken er omtalt av blant andre CNN.

– Jeg var kjempeforelsket i Jennifer i den første sesongen. På et tidspunkt var vi begge så betatt av hverandre, men det var som to skip som kjørte forbi hverandre, for en av oss var alltid i et forhold, sier Schwimmer i gjenforeningsepisoden.

– Og vi krysset aldri den grensen. Vi respekterte det, legger den berømte 54-åringen til.

Aniston bekrefter historien til Schwimmer, og minnes at de blant annet snakket sammen om hvor kjipt det ville være hvis deres første kyss endte opp med å bli under innspilling.

Og det var nettopp der de til slutt hadde sitt første kyss, uten at det noen gang ble noe mellom dem.

– Vi bare kanaliserte all vår kjærlighet for hverandre over på Ross og Rachel, sier Aniston.

Flere kjendisopptredener

Men «Friends»-gjenforeningen bød ikke bare på mimring og avsløringer. Også flere store kjendiser tittet innom.

Blant annet viser det seg at både fotballstjernen David Beckham (46) og Fredspris-vinner Malala Yousafzai (23) er store «Friends»-fans, og de dukket begge opp i episoden og fortalte om sine favorittøyeblikk fra serien. Det samme gjorde skuespiller Mindy Kaling (41) og sørkoreanske BTS.

Les også: Koronasmitte på «Paradise Hotel»-innspilling

I tillegg dukket Cara Delevingne (28), Cindy Crawford (55) og Justin Bieber (27) opp i et moteshow der de struttet rundt i de mest ikoniske antrekkene fra tv-serien på en catwalk.

Delevingne har delt flere bilder fra settet på Instagram:

I episoden fikk fansen også et gledelig gjensyn med flere andre karakterer fra «Friends», blant andre Richard Burke, Janice Litman og Gunther – spilt av henholdsvis Tom Selleck (76), Maggie Wheeler (59) og James Michael Tyler (59). Mens Selleck og Wheeler begge var til stede fysisk i tv-studioet, dukket James Michael Tyler opp over videochat.