«The Last One» var navnet på den aller siste episoden av situasjonskomedien «Friends», som gikk på TV fra 1994 til 2004. I episoden trådte hovedkarakterene inn i et nytt kapittel av livet, og det samme gjorde skuespillerne i serien.

For etter ti år og ti sesonger, var det plutselig slutt. Ikke lenger skulle seerne få ta del i hverdagen til Rachel Green, Monica Geller, Phoebe Buffay, Joey Tribbiani, Chandler Bing og Ross Geller. «Friends» var et kapittel for historiebøkene.

Les også: Ellen DeGeneres (63) gir seg neste år: Dette er de største kontroversene opp gjennom

Likevel har serien fått leve videre i beste velgående, og «Friends» har fortsatt seere og fans verden over. Takket være diverse strømmetjenester kan man fremdeles se alle sesongene, og i fjor hoppet fansen nærmest i taket da det ble kjent at skuespillerne fra serien skulle samles nok en gang.

Forrige uke ble datoen for gjenforeningen annonsert, og den 27. mai er vennegjengen tilbake.

Men hva har egentlig «Friends»-stjernene gjort siden 2004?

Suksess og skilsmisser

Etter ti år som Rachel Green, gikk Jennifer Aniston (52) raskt videre til andre prosjekter etter suksessen i «Friends».

Hennes første rolle etter at situasjonskomedien ble lagt ned i 2004, var i dramathrilleren «Derailed».

Siden har 52-åringen vært innom flere ulike filmsjangre, og mange har nok sett henne i «Marley & Me», «We're the Millers», «Just Go With It», «Wanderlust», «The Break-Up», «Cake», «Dumplin'» og «Love Happens» – for å nevne noen.

Les også: Avkrefter usikkerhet rundt norske «Paradise Hotel» etter skandalen i Sverige

Nå for tiden er hun for øvrig kanskje best kjent for serien «The Morning Show», der hun både er hovedrolleinnehaver og produsent. For rollen som morgenshow-verten Alex Levy vant hun i fjor en Screen Actors Guild Award for første gang.

Også privat har det skjedd mye for Aniston de siste 17 årene.

I 1998, mens «Friends» fortsatt rullet og gikk på skjermen, begynte hun å date Brad Pitt (57). I 2000 giftet de seg, men i 2005 - ett år etter «Friends»-avskjeden - tok de ut separasjon. Angivelig tok forholdet slutt fordi Pitt innledet et forhold med skuespillerkollega Angelina Jolie (45) da de spilte mot hverandre i filmen «Mr. & Mrs. Smith» samme år.

I årene etter datet skuespilleren flere kjendismenn, blant andre Vince Vaughn (51) og John Mayer (43), før hun i 2010 fant lykken med Justin Theroux (49). De to forlovet seg i 2012, og giftet seg tre år senere. I 2018 skilte de derimot lag, og Jennifer Aniston har etter alt å dømme vært singel siden.

Egen TV-serie og brutt forlovelse

Da «Friends» tok slutt i 2004, gikk også Courteney Cox (56) videre til andre prosjekter på skjermen.

Fra 2007 til 2008 hadde hun hovedrollen i TV-serien «Dirt», men den ble aldri en stor hit. Det ble derimot «Cougar Town», som gikk på TV-skjermen i seks år fra 2009 til 2015.

Serien fulgte hovedrollen Jules Cobb, spilt av Cox, og hennes naboer i Gulfhaven, Florida. løpet av de seks årene serien rullet på skjermen tittet også flere av Cox' «Friends»-kolleger innom i diverse gjesteroller, til jubel og stor glede fra fansen.

Cox har også dukket opp i serier som «Shameless», «Modern Family» og «Drunk History» siden «Friends» sluttet.

Privat var Cox gift med skuespillerkollega David Arquette (49) da «Friends» tok slutt i 2004. De giftet seg i 1999, men i 2010 gikk de hver til sitt etter mer enn ti år som kjærester.

Sammen har eksparet datteren Coco (16), og de er fortsatt gode venner tross skilsmissen.

Etter bruddet med ektemannen datet Cox «Cougar Town»-kollegaen Brian Van Holt (51) en kort periode, før hun i 2014 forlovet seg med Snow Patrol-gitarist Johnny McDaid (44).

Les også: Gwyneth Paltrows vagina-duftlys eksploderte – nå saksøkes hun for flere millioner

Cox og McDaid er fortsatt et par, men de er ikke lenger forlovet. Det avslørte Cox da hun i 2019 var gjest i sofaen på «The Ellen DeGeneres Show», ifølge nettstedet UsWeekly.

– Han er ikke forloveden min. Vi var forlovet, men nå er vi bare sammen. Det er faktisk bedre enn det var før, sa hun da.

Ærlig om utfordringer

Lisa Kudrow (57), eller Phoebe Buffay som hun ble kjent som i «Friends», har gjort det meste innen underholdningsbransjen siden situasjonskomediens slutt.

Blant annet har vi sett 57-åringen i filmer som «P.S. I Love You», «Neighbors», «Easy A» og «The Girl on the Train», og hun har også sikret seg roller i TV-serier som «Unbreakable Kimmy Schmidt», «Space Force» og «Grace and Frankie».

I tillegg lånte Kudrow bort stemmen sin i animasjonsfilmene «BoJack Horseman» og «The Boss Baby».

Etter at «Friends» tok slutt for 14 år siden har skuespilleren også snakket åpent om private utfordringer. Blant annet har hun slitt med sitt eget kroppsbilde hele livet, og som 16-åring opererte hun nesa si, fortalte hun til Daily Mail i 2013.

– Jeg gikk, i mitt hode, fra heslig til ikke heslig. Jeg gjorde det sommeren før jeg begynte på en ny skole. Så det var mange som ikke visste hvordan jeg hadde sett ut før, sa hun.

Da hun i 2019 gjestet podkasten «WTF with Marc Maron» kunne hun fortelle at usikkerheten fulgte henne inn i voksenlivet og at hun også slet under «Friends»-perioden.

– Du ser deg selv på tv, og tenker: «Herregud, jeg ser ut som et fjell». Og jeg var allerede større enn Courteney og Jennifer, jeg følte meg som et fjell ved siden av dem, sa hun.

Privat har Kudrow vært gift med ektemannen Michael Stern (63) siden 1995, og sammen har de en sønn.

Les også: Ser du hva som skjer her? Bildet har fått internett til å klø seg i hodet

Oppfølger-flopp

Matt LeBlancs (53) første jobb etter «Friends» var på mange måter en videreføring av serien.

I serien «Joey», flyttet nemlig karakteren hans fra serien, Joey Tribbiani, til Los Angeles for å satse på en karriere som skuespiller på fulltid. Serien gikk imidlertid ikke like bra som de håpet på forhånd, og ble kansellert etter to sesonger.

TV-serien «Episodes» ble derimot en større suksess, og gikk på skjermen i fem sesonger. Der spilte han rollen som seg selv – og LeBlanc vant også en Golden Globe for sin innsats.

Matt LeBlanc har også jobbet som programleder, og ledet fra 2016 til 2019 britiske «Top Gear».

Privat var LeBlanc gift med Melissa McKnight (56) da «Friends» fremdeles gikk på skjermen, og sammen har de datteren Marina Pearl (17). LeBlanc og McKnight skilte lag i 2006 etter tre år som ektepar, og i 2016 fant «Friends»-stjernen kjærligheten med produsent Aurora Mulligan (36).

Rusavhengig og sykehusinnlagt

Også Matthew Perry (51), som spilte Chandler Bing i «Friends», har fortsatt skuespillerkarrieren.

Han har imidlertid opplevd noen humper på veien, og har blant annet slitt med rusproblemer. Da Perry spilte i «Friends» hadde han allerede et usunt forhold til alkohol, og etter en vannscooter-ulykke i 1997 ble han avhengig av smertestillende. Dette har han snakket åpent om i ettertid.

– Jeg likte hvordan pillene fikk meg til å føle meg, og jeg ville ha mer, sa han til People i 2002.

På jobb var han Chandler Bing, men så fort kameraene ble skrudd av, gikk det nedover. I løpet av årene som fulgte gikk han ned ti kilo, og det ble tydelig at noe ikke var helt riktig.

– Fra utsiden så det kanskje ut som jeg hadde «alt». Men det var veldig ensomt for meg, sa han til Today i 2013.

I et intervju med BBC fra 2016 erkjente han også at han sliter med å huske store deler av sesong tre til seks av serien.

I 1997 sjekket han inn på rehabilitering, men helseproblemene stoppet ikke der. I 2018 ble Perry hastet til sykehus, der han måtte reparere en gastrointestinal perforering. 51-åringen ble liggende på sykehuset i hele tre måneder, og sa ingenting til fansen før han reiste hjem igjen.

Siden den gang har det stadig dukket opp bilder av Perry som bekymrer fansen, men tilsynelatende er han i bedre form nå, ettersom han er med på «Friends»-gjenforeningen.

Også på privaten ser livet ut til å smile for skuespilleren, som siden 2018 har datet Molly Hurwitz (29). I fjor gikk han ned på kne og fridde til sin unge kjæreste – og fikk ja til svar.

Forvekslet med tyv

David Scwimmer (54) spilte Ross Geller i «Friends», og gjorde siden stor suksess som stemmen til giraffen Melman i de populære animasjonsfilmene i «Madagaskar»-serien.

Utover dette har Scwimmer også vært å se i flere filmer og serier, men han gjorde seg særlig bemerket da han portretterte advokaten Robert Kardashian i serien «The People v. O.J. Simpson: American Crime Story» fra 2016. 54-åringen ble nominert til en Emmy for sin innsats i serien.

I 2018 skapte han imidlertid overskrifter for noe helt annet enn skuespillerprestasjonene sine.

Da ble nemlig en butikk ranet i Blackpool i England, og tyven var nærmest identisk Scwhimmer. Skuespilleren ble fort gjort oppmerksom på saken, og lagde en parodi på overvåkningsvideoen der han tilsynelatende stjal masse øl.

Se den hysteriske videoen til Schwimmer her: