I november i fjor kom nyheten om at Matthew Perry (51), som nylig gjorde comeback sammen med «Friends»-gjengen i deres mye omtalte reunion-episode, hadde forlovet seg med den 22 år yngre Molly Hurwitz (29).

Les også: Friends-reunion høster kritikk: – Mangel på mangfold

Nå kan imidlertid Perry bekrefte over People at de to skal ha brutt forlovelsen.

– Noen ganger fungerer det bare ikke, slik som dette, sier Perry til nettstedet og legger til at han ønsker Hurwitz alt godt videre i livet.

Trodde det var kvinnen i hans liv

Hurwitz og Perry forlovet seg drøye to år etter at de ble observert på sin første date tilbake i 2018. Den gang var Perry overbevist om at han hadde funnet kvinnen i sitt liv.

– Jeg har bestemt meg for å forlove meg. Heldig som jeg er har det skjedd at jeg har datet den mest utrolige kvinnen på denne planeten gjennom tidene, uttalte han til samme nettsted den gang.

Den triste nyheten om bruddet kommer som nevnt bare dager etter at den populære sitcome-serien «Friends» gjorde comeback på TV-skjermen.

Gjennom totalt 10 sesonger spilte Perry rollen som Chandler Bing, og har fortsatt sin skuespillerkarriere etter at den siste episoden gikk på lufta i 2004. Han har blant annet spilt i filmer og TV-serier som «Couger Town», «The Good Wife» og «17 igjen».

Les også: «Friends» gjør comeback etter 17 år. Dette har skuespillerne gjort i mellomtiden

Opp- og nedturer

Matthew Perry har gjennom årenes løp også møtt på noen humper på veien, og har blant annet slitt med rusproblemer. Da Perry spilte i «Friends» hadde han allerede et usunt forhold til alkohol, og etter en vannscooter-ulykke i 1997 ble han avhengig av smertestillende. Dette har han snakket åpent om i ettertid.

– Jeg likte hvordan pillene fikk meg til å føle meg, og jeg ville ha mer, sa han til People i 2002.

I et intervju med BBC fra 2016 erkjente han også at han sliter med å huske store deler av sesong tre til seks av serien.

I 1997 sjekket han inn på rehabilitering, men helseproblemene stoppet ikke der. I 2018 ble Perry hastet til sykehus, der han måtte reparere en gastrointestinal perforering. 51-åringen ble liggende på sykehuset i hele tre måneder, og sa ingenting til fansen før han reiste hjem igjen.