I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Mandag ble det kjent at den verdenskjente skuespilleren James Michael Tyler, mest kjent fra sitcom-serien «Friends», hadde gått bort etter lang tids sykdom, 59 år gammel.

Det kunne manageren bekrefte overfor TMZ.

Les også: «Friends»-skuespiller er død

Skuespilleren har de siste tre årene kjempet en lengre kamp mot kreft.

Tyler, som ble nærmest kjent over natta i rollen som «Gunther» i «Friends», har også vært å se i serier som «Heksen Sabrina» og «Scrubs». De siste årene har han imidlertid trukket seg mer vekk fra rampelyset grunnet sykdommen, men dukket likevel opp i gjenforeningsepisoden «Friends: The Reunion» på HBO.

Dødsbudskapet kom som et sjokk for både fans og kolleger. Det siste døgnet har flere av hans «Friends»-medskuespillere tatt til Instagram med sine kondolanser.

«Friends ville ikke vært det samme uten deg. Takk for latteren du brakte til programmet og til alle våre liv. Du vil bli så savnet», skriver Jennifer Aniston på Instagram.

Courteney Cox, som spilte «Monica Geller» i TV-serien, minnes også Tyler med gode ord:

«Takknemligheten du tok med deg inn i rommet og programmet hver dag på sett var på størrelse med takknemligheten jeg har for å ha kjent deg. Hvil i fred, James», skriver Cox.

«James, tusen takk for å ha spilt en herlig og uforglemmelig rollefigur i Friends, og for å være en godhjerta gentleman og en person med integritet og ære av skjermen. Du vil bli savnet, kompis», skriver David Schwimmer i et Instagram-innlegg.

Også skuespillerne Lisa Kudrow og Matt LeBlanc takker ham for å ha vært der for dem alle, og at han vil bli savnet. LeBlanc skriver at de delte mange gode lattere sammen, og at han må hvile i fred.

Mathew Perry, som spilte rollen som «Chandler», er den eneste som ikke har uttalt seg om dødsfallet ennå.

Ed Sheeran testet positiv for korona

Ed Sheeran (30) skriver på Instagram at han har testet positivt for korona og at han setter seg selv i isolasjon.

– Beklager til alle jeg har svikta, skriver popartisten.

Sheeran skal etter planen gi ut et nytt album 29. oktober. Den første låten fra det kommende albumet, «Shivers», ble gitt ut 9. september og ligger fortsatt på Top 10-lista i Norge.

Nå skal popartisten være smittet og testet positiv for covid-19. Det var på søndag Sheeran delte den triste beskjeden til fansen.

– Jeg har dessverre testet positiv for covid, jeg isolerer meg nå og følger regjeringens retningslinjer. Det betyr nå at jeg ikke har mulighet til å gjennomføre avtalene mine som planlagt akkurat nå, skriver artisten.

Videre legger han til at han likevel vil gjennomføre så mange av de planlagte intervjuene og opptredener som mulig, men at det vil foregå fra hans eget hjem.

– Beklager til alle jeg har svikta. Pass på dere selv, avslutter han.

Om Sheerans kommende albumutgivelse med tittelen «=», blir utgitt mens artisten er i isolasjon eller ei, er foreløpig ikke kjent.

Norgesaktuelle Snoop Dogg i sorg

Søndag ettermiddag delte rapperen Snoop Dogg (50) den triste nyheten om at hans mor, Beverly Tate, er død. På Instagram hyllet rapperen sin egen mor i en rekke tekster og innlegg.

– Takk gud for å ha gitt meg en engel, for en mor. Til vi ses igjen, skriver han med en rekke emojier til et av innleggene.

Det siste døgnet har rapperen tilsynelatende tatt sorgen svært tungt. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, men også Snoop Doggs pappa bekreftet dødsfallet på Instagram.

Han ber i tillegg fansen om å be for familien og understreker at familien trenger det nå mer enn noen gang.

I februar 2022 skal Snoop innta Oslo Spektrum sammen med en rekke gjester på sin nye turne… «I Wanna Thank Me Tour». Dette blir hans første konsert på norsk jord siden 2014. Da Snoop Dogg sist var i Norge oppstod det problemer da han ble stoppet i tollen med åtte gram marihuana. Det hele endte med at han ble nektet innreise i Norge i to år.

Les også: Snoop Dogg utestengt fra Norge i to år

Claudia Schiffer: – Jeg ville ikke klart meg som modell i dag

Claudia Schiffer er straks klar med den aktuelle utstillingen «Captivate!», men hun innrømmer til New York Post at hun hadde mislyktes som modell i dag.

I etterkant av hennes 30 år lange modellkarriere, har Claudia Schiffer dukket opp på mer enn 1000 magasinforsider, lansert utallige kampanjer og opptrådt som en inspirasjon for designer Karl Lagerfeld og stjernefotograf Mario Testino.

Schiffer har nå bladd i arkivet og funnet frem noen av hennes mest kjente verk, i tillegg til bilder som ikke er blitt vist, i en ny utstilling på Kunstpalast museumet i Dusseldorf. Utstillingen har fått navnet «Captivate! Fashion Photography from the 1990s».

Til tross for hennes imponerende karriere, hevder Schiffer (47) at hun aldri hadde klart å slå gjennom som modell om hun skulle debutert i dag. I et intervju med The Post sier supermodellen at dagens samfunn har gjort modellyrket til noe helt annet enn det en gang var.

– Jeg er en ganske sjenert og privat person, sier hun innledningsvis.

– Den nye generasjonen nå til dags eier ikke filter. De deler alt som er å dele til enhver tid, og finner det svært vanskelig å åpne meg opp om enkelte ting. Hvis jeg måtte gjøre det på 90-tallet tror jeg at jeg hadde feilet, fortsetter hun.

Men å være sjenert har lønnet seg for den blonde supermodellen som ble den mest etterspurte forsidepiken på 90-tallet, og som nå fortsetter å gjøre karriere.

Den tyske supermodellen gjorde comeback på catwalken under Versace-showet i Milano forrige måned etter 15 år. I et noe overraskende utseende, sammen med andre 90-talls ikoner som Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen og Carla Bruni, vakte de stor oppsikt.

Schiffer ble aller først oppdaget på en nattklubb i Düsseldorf i en alder av 17 år, siden den gang har hun skapt historie. Opp gjennom karrieren har supermodellen skapt nær relasjon til sine modellvenninner, inkludert Campbell og Crawford, som begge bidro til Schiffers bok.