Den gang delte Wølner på sin Instagram-profil at paret hadde fått en liten jente som fikk navnet Olivia.

Da Nettavisen møtte den nybakte moren under årets Vixen Awards forrige uke lettet hun på sløret om den nye mammatilværelsen.

– Hun er ekstremt snill, jeg har fått en drømmebaby, sa hun.

Les også: Delte bilde fra sykehussenga: – Smerter i brystet

Mens Spetalen holdt fortet og passet på deres nyfødte baby, innrømmet Wølner at det var deilig med noen timers avbrekk fra morsrollen.

Selv om hun fjonget seg på kjendisfest, la ikke 27-åringen skjul på at det bar rett hjem igjen etter kveldens festligheter for å være «super-mamma» for lille Olivia.

Den tidligere «Farmen»-deltakeren fortalte overfor Nettavisen at alt står bra til med den lille familien. Hun hyller også forloveden sin, og omtaler Spetalen som en «drømmepappa» for datteren deres.

– Stresser ikke

Wølner viste seg på den røde løperen for første gang kun noen uker etter fødselen. Hun la ikke skjul på at det var deilig å møte opp uten den store magen. Hun stresser imidlertid heller ikke med hvordan kroppen hennes er blitt etter graviditeten.

– Jeg vet at kroppen ikke går raskt tilbake som den var, men det stresser jeg ikke med, sa hun.

Likevel la ikke 27-åringen skjul på at hun, fire uker etter fødsel, ikke er helt klar for å vise seg helt frem og prøvde derfor å skjule magen på den røde løperen.

– Ting som legges ut kan ikke fjernes

Den siste tiden har det nye lovforslaget partiet Venstre kom med forrige måned, om å forby foreldre å publisere personopplysninger om barn for kommersielle formål, skapt stor debatt i sosiale medier.

Både kjente og ukjente har den siste tiden delt sine meninger når det kommer til eksponering av barn i sosiale medier, blant andre Kristin Gjelsvik (36) kastet seg tidlig på ballen.

Les også: Forslaget om foreldre og barn splitter kjendisene: – Hvor går grensen?

Meningene blant folket er delt, og selv mener Wølner at hun ikke ønsker å eksponere datteren sin i rampelyset.

– For det første er det ikke noe hun har sagt ja til. Hun har ikke selv valgt å være en offentlig person. Hun kan heller velge det selv når hun er gammel nok til å ta valget, sa hun til Nettavisen.

Til tross for at Wølner ikke hadde hørt om det nye lovforslaget fra Venstre, har hun og forloveden, Kristian Spetalen, vært svært bevisste på tematikken. Ifølge Wølner ble hun og Spetalen enige allerede før graviditeten at deres fremtidige barn skulle skjermes i sosiale medier.

– Hvis du ikke eksponerer barnet ditt skåner du det for mye. Jeg vet hvor mye dritt en kan få av andre, noe jeg selv gjerne vil skåne datteren min for, sa hun og la til:

– Ting som legges ut kan ikke fjernes, derfor er det viktig å ikke angre på noe som legges ut.