Det har vært et travelt år for komiker og programleder Stian Blipp (31). Blant annet har 31-åringen debutert med sitt først soloshow, «Cirque du Blipp», sagt opp jobben som programleder i «Senkveld» og sist men ikke minst blitt tobarnsfar.

Og alt dette har i tillegg skjedd under en global pandemi.

Det var i oktober at Blipp og kona, Jamina Blipp, kunne dele nyheten om at de hadde blitt foreldre igjen, denne gang til sønnen Bowie. Babynyheten bekreftet komikeren ved å dele et bilde av sønnens lille hånd, samt følgende bildetekst på Instagram:

«Velkommen, lille tjommi».

Les også: Stian Blipp ble far igjen

– Bekymret for dårlig stemning

Men forberedelsene til familieforøkelsen har ikke bare vært enkle for Blipp og kona.

Tidligere denne uken tok Nettavisen en prat med komikeren i forbindelse med Oslo-premieren på det nye showet hans, der Blipp kunne fortelle at han og kona var bekymret for hvordan datteren, Noel (3) ville reagere på å få et ekstra barn i familien.

– Vi var veldig nervøse for hvordan Noel kom til å ta storesøsterrollen. Vi har behandlet henne som en prinsesse siden hun var født, så vi var litt bekymret for at det kunne bli dårlig stemning og at hun skulle ta frem katteklørene, røper Blipp overfor Nettavisen.

Men til tross for at han var bekymret, ser det foreløpig ikke ut til at Blipp hadde noe å være nervøs for:

– Hun nailer det opplegget der hittil. Det har gått over all forventning, sier han.

Rake motsetninger

At Blipp trives som tobarnsfar, er det ingen tvil om. Ekstra stas synes han kanskje også det er å se at datteren har arvet hans eget høye energinivå. Han beskriver nemlig tre år gamle Noel som en «tornado».

– Jeg kaller Noel bare for Il Tempo Gigante, hun har vært en tornado siden hun var født, men jeg hyller henne over alt på jord, ler han.

På komikerens Instagram-profil deler han støtt og stadig morsomme bilder av seg selv og datteren som tuller sammen.

Les også: Stian Blipp slutter i «Senkveld»

31-åringens sønn ser derimot foreløpig ut til å være storesøsters rake motsetning.

– Nå «jinxer» jeg det sikkert, men sønnen min Bowie virker som en ganske chill dude, det er jo derfor han fikk det navnet også, forteller komikeren.

– Han er en slapp og smilende fyr som for det meste ligger på gulvet. Bank i bordet for det, legger han til.

Fra «Senkveld» til sirkus

Blipp hadde som nevnt premiere på sitt aller første soloshow, «Cirque du Blipp», onsdag kveld på Latter i Oslo.

Dette er det første prosjektet hans etter «Senkveld», og en rekke kjente fjes var på plass for å få med seg bergenserens show. Blant andre var tidligere statsminister Erna Solberg (60) på plass.

Les også: Stian Blipp ble tatt av nervene før premieren: – Kvalm og uvel

– Jeg tenker at dette blir veldig gøy, det blir et litt annerledes enn et vanlig humorshow på Latter, det blir en blanding av sirkus, musikk og moro, så jeg gleder meg veldig til det, fortalte Solberg til Nettavisen på den røde løperen.