VERFTET / BERGEN (Nettavisen): «Skal vi danse: All stars» er allerede godt i gang, og en av de som har bemerket seg godt etter de to første sendingene er Jørgine Massa Vasstrand (33) – som på lørdag hanket inn årets første tier fra dommerne.

Etter at hun havnet på en sur andreplass i 2019, har influenseren vært tydelig på at hun nå er tilbake for revansje, noe det viser seg at også resten av familien er.

Les også: Tilbake etter sju år: Dette har «Skal vi danse»-proffen gjort siden sist

Ifølge de tre lillebrødrene hennes, Noah (20), Emil (24) og Silas Vasstrand (24), stilles det nemlig strenge krav fra Vasstrand-familien rundt «Funkygines» deltakelse.

Rett ut av familien

Da Nettavisen treffer de tre brødrene i forbindelse med TV 2s høstlansering i Bergen, røper de at de håper på et annet utfall enn forrige gang søsteren var med i dansekonkurransen.

– Det er ikke bare Jørgine som er revansjelysten, hele familien er det. Når hun taper, så taper vi også, på en måte. Så i år har vi lyst til å smake på seieren, sier Emil til Nettavisen.

Det gikk hardt for seg da 33-åringen stormet av dansegulvet etter andreplassen i 2019, og ettertid uttalte Vasstrand at hun bare har dårlige minner fra programmet og at hun ikke ønsket å ha noe med «Skal vi danse» å gjøre.

Vasstrands mor, Trude Vasstrand (57) kan forsikre om at hovedfokuset nå er et helt annet sted, og at datteren har gode folk rundt seg.

– Hun har en fantastisk dansepartner som er en god pedagog, og har mange rundt seg. Nå har hun også en litt annerledes innfallsvinkel en sist gang, litt lavere skuldre. Også skal hun ha det litt mer gøy enn sist, sier hun til Nettavisen.

Nå som firebarnsmoren er tilbake på parketten forteller brødrene at de skal følge med fra tribunen på nesten alle sendingene og heie på storesøsteren.

Ifølge de revansjelystne brødrene har de imidlertid en klar beskjed om at det vil få konsekvenser dersom storesøsteren ikke danser seg til seier i «All star»-sesongen.

– Da er hun ute av familen, rett ut. Vi tolerer ikke tap i år, så enkelt er det, sier Emil.

På spørsmål om hvordan reaksjonen til storesøsteren blir hvis hun ryker tidlig, er Emil klar i sin tale:

– Hun kommer til å miste det, ler han.

Les også: Disse kjendisene er «Skal vi danse: All stars»

Tar seg av alt

Det er ingen tvil om at Vasstrand kjører fullt fokus om dagen. Blant annet tok hun med seg dansepartneren, Santino Mirenna (28) til Ayia Napa da oppladningen til konkurransen krasjet med en jobbtur.

Les også: Innlagt på sykehus i utlandet før «Skal vi danse»-premieren

Under lørdagens sending danset hun seg også til årets første tier poengscore, så med andre ord er det en travel hverdag for firebarnsmoren.

Ifølge lillebrødrene er det én mann som gjør storesøsterens dansedrømmulig, nemlig ektemannen Morten Sundli (32).

– Vi har én mann, vi har Morten. Han er den perfekte mann som legger til rette for alt Jørgine trenger, sier Silas.

– Morten tar av seg alt på hjemmefronten, og vi tar oss av å lage litt bråk på sendingen og lage litt bluss for henne, legger lillebroren Noah til.

Les også: Setter fremtidsplanene på vent: – Nå kan jeg gi tilbake

For at Sundlis gjøremål ikke skal ta helt overhånd, understreker de at de også hjelper til innimellom. Silas forteller at de stadig kommer på besøk og hjelper til med både hundene og barna når de måtte trenge det.