COLOSSEUM KINO / AKERSGATA (Nettavisen): Til høsten får norske tv-seere igjen følge hverdagen til influenser Jørgine Massa Vasstrand (32) og familien hennes – når «Funkyfam» er tilbake på TV 2 med en tredje sesong.

TV 2 skriver i en pressemelding at den nye sesongen vil følge familien gjennom et år med store forandringer, og selv oppsummerer Jørgine den nye sesongen på følgende måte overfor Nettavisen under TV 2s høstlansering torsdag:

– Jeg er gravid, Noah er i forsvaret, Silas og Emil er veldig lei av hverandre etter et år med pandemi, mamma er forlatt i Ålesund når alle barna har forlatt redet.

Les også: «James Bond»-stjernen nekter å etterlate barna milliard-arv: – Om du dør rik, har du mislykkes

– Det blir litt mye

Også i pressemeldingen fra TV 2 kommer det frem at konfliktnivået til tvillingene Silas og Emil - som bor sammen i Oslo - når «nye høyder».

Overfor Nettavisen legger ikke tvillingene skjul på at de krangler mer enn vanlig i den nye sesongen.

– Den nye sesongen kommer til å vise litt flere konflikter. Litt større konflikter mellom meg og Emil. Det kommer til et punkt der det blir litt mye, avslører Silas.

Les også: Dette skjer med «God kveld Norge» når Marte Bratberg går ut i mammapermisjon

Selv tror tvillingene de mange konfliktene mellom dem er en konsekvens av koronapandemien og lockdown – der de endte opp med å tilbringe langt mer tid med hverandre enn vanlig.

– Vi har virkelig fått kjenne på det under korona, der vi har kokt sammen i samme leilighet og kranglet masse, sier Emil.

Dette gruer de seg til

Tvillingene kan samtidig fortelle at koronapandemien også har ført til at det er enkelte ting de gruer seg til å se når serien når tv-skjermen.

– Vi så veldig shabby ut, liksom. Litt ustelt og... Vi var inne hele dagen og bare... Nei, sier tvillingene.

Mamma Trude gruer seg også til å se seg selv:

– Jeg gruer meg alltid til å se meg selv, jeg. Jeg liker ikke det. Ellers så gleder jeg meg, egentlig. Jeg tror det blir morsomt i år, for det har vært litt annerledes på grunn av pandemien. Så da har det vært litt mer fokus internt, sier Trude.

Nytt tilskudd til familien

I tillegg får seerne følge Jørgine og ektemannen Morten Sundlis liv på Jessheim, der familien blir utvidet med ikke bare én, men to hunder, noe Jørgine håper vil sette Mortens ønske om et nytt barn på pause. Slik ble det derimot ikke, ettersom 32-åringen for tiden går gravid med sitt fjerde barn.

Les også: Emma Ellingsen avslører dobbel programlederjobb

Emil og Silas gleder seg veldig til å bli onkler igjen, og røper overfor Nettavisen at de også har prøvd å komme med forslag på hva den lille skal hete.

– Vi har jo vokst opp med å være onkler, så en til blir bare bra. Men jeg tror ikke Jørgine hører så mye på oss når det kommer til navn, ler Silas.

«Funkyfam» har sesongpremiere i oktober.