Gå til sidens hovedinnhold

«Funkygine» om vennskapet som gikk i oppløsning, planene om en familieforøkelse og koronaåret som skøyt fart på økonomien

Nettavisen-podkast:

Jørgine Massa Vasstrand gjester Nettavisen-podkasten «SCHENDIS».

Jørgine Massa Vasstrand (31), bedre kjent som «Funkygine», har for mange vært redningen på treningsfronten det siste året.

Når landets treningssentre og aktiviteter stengte ned i mars i fjor, brettet den råsterke influenseren opp ermene og har det siste året levert treningsboken «Råsterk hjemme», delt haugevis av treningsvideoer på YouTube og lansert egne bakverkprodukter. I tillegg har Vasstrand vært på skjermen som programleder for «Norges tøffeste», jobbet med sin egen TV2-serie «Funkyfam» og fått seg to hunder.

I «SCHENDIS» forteller den 31 år gamle trebarnsmoren at koronaåret for hennes del har vært et svært gunstig år økonomisk, men at hun til tider ikke innser hvor mye jobb hun tar på seg. Hun forteller at hun aldri får hverdagen til å gå rundt, noe som har gjort at hun har følt på mye dårlig samvittighet og følelsen av at hun ikke leverer bra nok til prosjektene hun driver med.

Les også: Funkygine om den økonomiske oppturen: – Jeg kunne nok ikke jobbet på en god stund (+)

Hun letter også på sløret om hva det er hun egentlig drømmer om, og at hun gjerne ser for seg et liv langt vekk fra livet hun har nå. Blant annet drømmer hun om flere hunder, selv om samboeren egentlig vil ha flere barn. Sistnevnte har hun derimot ikke tatt helt stilling til ennå.

Jørgine gir oss også svaret på det mange har lurt på: Hva skjedde egentlig med vennskapet til Lasse Tufte?

«SCHENDIS» kan du høre overalt du hører podkast eller i spilleren øverst i saken!

Følg @schendispod på Instagram:

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet