Gå til sidens hovedinnhold

Gal Gadot hevder stjerneregissør truet med å ødelegge karrieren hennes

Se hva vi fant...

Bekrefter uroligheter under innspillingen av storfilm.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Stjerneregissør Joss Whedon (56) er i hardt vær etter at det er blitt rapportert om mobbing på settet av filmserien «Justice League» som han regisserer.

Flere hevder blant annet at det skal være svært dårlig stemning mellom han og flere av skuespillerne på settet, og tidligere i år kunne The Hollywood Reporter avsløre, sammen med skuespiller Ray Fisher (33), Whedons svært uprofesjonelle oppførsel.

Les også: Gates-ekteparets uvanlige avtale: Fikk dra på helgetur med ekskjæresten hvert år

Påstandene endte i en etterfølgende etterforskning av WarnerMedia, og nå kommer nok en skuespiller frem med sin historie.

Gal Gadot (36), som spiller «Wonder Woman» i filmen, forteller i et intervju med israelske N12 News at Whedon blant annet skal ha truet med å ødelegge karrieren hennes om hun ikke gjorde som han sa, skriver Daily Mail.

Klinsjen skal ha oppstått etter at Gadot ønsket å gjøre endringer karakteren hun spiller, noe som Whedon ikke skal ha vært enig i.

- Han truet meg og sa at om jeg gjorde noen endringer ville han sørge for at karrieren min vil bli ødelagt, sier Gadot til den israelske nyhetskanalen.

En kilde hevder også til The Hollywood Reporter at Gadot skal ha vært bekymret for flere ting med filmen. Spesielt at hennes karakter er blitt mer aggressiv enn det karakteren opprinnelig er i «Wonder Woman»-filmen.

Whedon skal også ha sagt til Galdot at «du burde bare være pen og si linjene dine», noe Galdot bekrefter i intervjuet med den israelske nyhetskanalen at han skal ha sagt.

Les også: Mads Hansen reagerer på Gullruten-arrangørene: - Høres ut som det er mulig å kjøpe seg en plass rundt bordet

Måtte tilkalle sikkerhetsvaktene

«Mission Impossible 7» er i disse dager under innspilling, hvor hovedrolleinnehaver Tom Cruise (58) inntar karakter «Ethan Hunt» for syvende gang.

Innspillingen foregår for tiden i byen Stoney Middleton i England, hvor Cruise spiller inn flere av sine spektakulære stunts.

Men det er ikke bare sikkerheten rundt Cruise som må prioriteres under innspilling i byen. Etter at flere uvedkommende skal har brutt seg inn på filmsettet de siste dagene, vurderer filmsettet å måtte sette inn ekstra sikkerhetsvakter for å sikre området.

Innspillingen foregår rundt et steinutbrudd i byen. Et området som ifølge The Sun er så stort at det er umulig å sperre av hele området. Det har blant annet ført til at flere frekke fans har brutt seg inn på innspillingsområdet, og klatret på rekvisittene til filmen, skriver avisen.

En kilde, som visstnok er på innsiden av filminnspillingen, forteller at de nylige innbruddene kan sette hele innspillingen i stor risiko.

- Settet ser veldig spennende ut, og de synes det er morsomt å prøve å få bilder av seg selv der. Men de skjønner ikke hvor farlig det kan være når de klatrer på oppsettet. Vi må nok belage oss på flere sikkerhetsvakter om det ikke avtar, uttaler kilden.

Ifølge The Sun skal også Tom Cruise ha tatt grep selv, og ringt politiet for å be dem fjerne de uvedkommende.

I tillegg til sikkerheten til de som bryter seg inn, ønsker ikke produksjonen eller Cruise at filminnspillingen skal måtte utsettes om det skulle skje en ulykke.

Les også: «19»-skuespillere om Oslo øst: - Mediene kaster skygge på oss

Viser fram den omdiskuterte rosehagen

Melania Trump (51) fikk gjennomgå da hun i august i fjor renoverte den spektakulære rosehagen utenfor Det hvite hus i Washington. Det nye designet i hagen fikk hard medfart, og Trump ble anklaget for å ha ødelagt utstrålingen til den kjente hagen.

Flere amerikanere uttrykte sin misnøye på Twitter, og det ble også opprettet en underskriftskampanje for at Biden-administrasjonen skulle endre tilbake til «det originale» designet i hagen.

Les også: Det ble dyrt for «Fenriken» da han vant Publikumsprisen: – Det er veldig stort for meg

Initiativtakerne vil ha hagen restaurert og tilbake i sin vante form – slik den så ut da Jacqueline Kennedy var førstedame på begynnelsen av 1960-tallet og oppgraderte rosehagen med hjelp fra den berømte landskapsarkitekten Bunny Mellon. De gjorde dette etter at Kennedy-ekteparet hadde vært på statsbesøk i Europa og blitt inspirert av storslåtte hager der.

Det ser imidlertid ut til at førstedame, Jill Biden (69), setter pris på den omdiskuterte rosehagen. I en post lagt ut på Twitter i helgen viser hun stolt fram et bilde fra hagen.

«Våren er kommet til Det hvite hus!» skriver hun til bilde.

Selv om hun ikke nevner Trump direkte, kan det tolkes som et tegn på støtte til den tidligere førstedamens valg av hagedekorasjon.

Kommentarene på Twitter har derimot ikke latt vente på seg, og flere uttrykker igjen sin misnøye med den renoverte hagen og ber førstedamen ta grep.

«Vær så snill å gjenopprett Jackie Kennedys rosehage. Det ville gjort mange av oss veldig glad. Det er så synd at noen følte behovet for å ødelegge den.» skriver en bruker.

Les også: Jan Tore Kjær gjør én ting med guttene datteren dater: – Da rakner det for dem

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» der du hører podkast!