Martin er forfatteren av boken «En sang om is og ild» som TV-serien «Game of Thrones» er basert på. Kassasuksessen på HBO er nå inne i sin åttende og siste sesong, og derfor lurer mange på om hva som vil skje videre etter at serien avsluttes.

Samleside: Les alle saker om «Game of Thrones» her.

Det har vært mange spekulasjoner om at det blir flere spinoff-serier av «Game of Thrones», men ingenting har blitt fastslått konkret. Nå avslører imidlertid George R.R. Martin på sin egen blogg at tre spinoff-serier «forsatt beveger seg fint fremover», ifølge Variety.

- Den ene serien som jeg ikke skal kalle for THE LONG NIGHT vil starte innspillingen senere i år, og to andre serier er i manusfasen, men det går sakte, men sikkert fremover, skriver 70-åringen.

Forløper skal være klar

En forløper til dagens TV-serie skal allerede være under planlegging. Serien fikk klarsignal i juni i fjor. Skuespilleren Naomi Watts skal ha hovedrollen, og Martin har skrevet manuset sammen med Jane Goldman, skriver Variety.

Les også: De drøyeste sex-scenene i Game of Thrones (krever abonnement).

Handlingen i denne serien foregår tusenvis av år før hendelsene i «Game of Thrones». Her vil fansen få vite mer om de grufulle hemmelighetene fra Westeros, til hvordan «white walkers» oppsto og hvor de kommer ifra. Man vil også få vite mer om mysteriene som omhandler Starks-familien, skriver det amerikanske underholdningsbladet.

«Game of Thrones» er en av HBOs mest suksessfulle serier noensinne, og er basert på George R.R. Martins bøker. Fantasyserien har samlet millioner av fans siden første episode ble vist 17. april 2011. Den siste episoden av sesong 8 og serien vises 20. mai 2019.

Den siste sesongen hadde premiere natt til mandag 15. april, og leverte umiddelbart hos fansen.

Les også: Derfor snakker alle om den første episoden i Game of Thrones sesong 8

- Jeg ble slengt rundt etter testiklene

Like etter at den første episoden ble lagt ut på strømmetjenesten HBO, ble det også avslørt at «Game of Thrones»-stjernen Kit Harington satt fast ballene (!) under innspilling av en scene. Harington spiller rollefiguren Jon Snow i TV-serien.

Det er under scenen der Jon Snow og Daenerys Targaryen rir på drager at det nesten går galt for den 32 år gamle skuespilleren. I serien «The Game Revealed» avslører han at han under innspilling satt fast ballene sine i innretningen som skal forestille dragen han rir på.

- Det er et tidspunkt der Jon holder på å falle av dragen, og det som skjer er at høyre balle setter seg fast, og jeg har ikke tid til å si stopp. Jeg ble slengt rundt, og jeg tenkte at dette er slik livet mitt ender - slengt rundt etter testiklene mine. Bokstavelig talt, sier Harington om episoden.

Her snakker Harrington selv om den grufulle opplevelsen:

Forsvarer nakenscenene

I løpet av de sju årene «Game of Thrones» har blitt vist på HBO, har nakenhet og sex vært et gjenganger i fantasyserien. Det har skapt debatt, og «Game of Thrones» har blitt beskyldt for å både være kvinnefiendtlig og for å presse seksualisert vold til nye høyder.

Emilia Clarke som spiller rollen som Daenerys Targaryen har stilt i nettoen stort sett gjennom hele serien, og hun har ikke hatt noen problemer med det. Det toppet seg også da Kit Harrington viste frem sin nakne bakende i slutten av sesong sju.

- Kits rumpe, noen andres rumpe, min rumpe. Det spiller ingen rolle. Det er ikke det serien handler om. Det er ikke det noen form for skuespill handler om. For min del kan jeg telle på en hånd antall ganger jeg har vært naken, har Clarke sagt til nyhetsbyrået Associated Press.

Se traileren av den aller siste sesongen av «Game of Thrones» her: