Se hvem som skjuler seg bak elefant-masken i videoen under:

Eksene kommer og går i fjellheimen i Hemsedal, og etter at hele fire deltagere måtte pakke kofferten i forrige episode begynte det å bli noe tomt for festdeltagere i «Ex on the Beach - Afterski»-villaen.

Men det er ingen grunn til bekymring, for det tar ikke lange tiden før en gammel kjenning tar turen inn i villaen for andre gang denne sesongen.

Les også: Se hvem som dukker opp i «Ex on the Beach - Afterski»

Etter at den fryktede «padden» sendte han ut av villaen for noen uker siden, gjør Ulrik Giske (29) comeback i ekte «Maskorama»-stil i torsdagens episode.

Iført i elefant-kostyme spaserer han rolig inn til festen, før han tar av seg masken og avslører hvem han er til de andre deltagernes store overraskelse.

- Jeg skjønte det med en gang! Det er ingen andre enn Ulrik som danser sånn som det der, sier en lattermildt Victoria Hammer i episoden.

Les også: Sjalusien tar overhånd: Her kaster hun drinken på venninnen

Var ferdig med Hemsedal

Giske var opprinnelig en av de åtte første som sjekket inn i villaen, og har skapt flere gode minner for seg selv og seerne i fjellheimen. Derfor kom beskjeden noe overraskende på han da han fikk beskjed av produksjonen at han skulle inn igjen i sirkuset.

- Jeg var så sliten når jeg kom ut første gangen, og var egentlig klar for å dra hjem. Selv følte jeg at jeg hadde gjort mitt der inne, forteller Giske til Nettavisen.

Deltagerne som må forlate villaen blir tatt med til et hotell i Hemsedal, før de eventuelt blir sendt inn igjen i villaen eller blir tatt hjem til Oslo. Giske selv trodde han hadde laget nok styr de dagene han var der, at han var sikker på at det var bilen hjem som sto for tur.

- Så jeg ble ganske overrasket da produksjonen ga meg beskjed etter noen dager om at jeg skulle inn igjen, men da var det bare å kjøre på.

Les også: Khloé Kardashian i panikk etter bikinibilde på avveie. Fansen forstår ikke problemet

Siden starten av programmet har det vært flere utskiftninger av deltagere i villaen, men Giske kjente godt til flere av de som fortsatt var der da han kom tilbake. Likevel savnet han kanskje en spesiell.

- Helene (Hima) og jeg hadde ikke fått ordnet opp før jeg dro, så jeg håpet at hun ville være der så vi kunne fått snakket ut, men det var jo veldig hyggelig med de som var der, sier han.

Selv om Hima ikke var en av de gjenværende deltagerne i villaen, blir Giske likevel tatt godt i mot av flere av de andre jentene, blant annet Martine Baardseng (24).

- Jeg kjente Martine litt fra før, så hun var det veldig hyggelig å se og vi koste oss.

Les også: Den norske modellen Rawdah Mohamed tar avstand fra hijab-forbud: – Overveldende respons