Gå til sidens hovedinnhold

Går til TV 2. Dette skjer med «Harm og Hegseth» videre

Morten Hegseth:

Morten Hegseth tar over for Tone Damli og blir programleder for «Love Island».

- TV 2 har sikret seg rettighetene til realityprogrammet «Love Island». Nå er det klart at Morten Hegseth skal lede programmet, heter det i en pressemelding fra TV 2.

Forrige sesong var det Tone Damli og TV3 som sto bak spakene da 12 single gutter og jenter sjekket inn i en luksuriøs villa for å finne kjærligheten.

- Jeg er heftig begeistret og takknemlig for å kunne gjøre en programlederjobb for TV 2. Jeg har jo lenge sittet på sidelinjen og skreket av både beundring og frustrasjon for norsk reality, men nå skal jeg stå midt i kjernen og orkestrere det hele som en gal kapellmester. Dårlig reality er grusomt, mens god reality er noe av det beste som finnes. Så nå skal vi lage tidenes norske reality-serie. Noe annet er ikke et alternativ, sier Hegseth til TV 2.

Les mer

«Love Island»-stjerne funnet død

Helt siden 2007 har Hegseth jobbet i VG, og med årene blitt en av VGTVs største profiler. Sammen med Vegard Harm har duoen gjort stor suksess med programmet «Panelet» og deres egen podkast «Harm og Hegseth».

- Alt skal bestå

Selv om Hegseth nå tar steget videre til TV 2 forsikrer han fansen om at «Harm og Heegseth»-universet skal bestå.

- Vi kjører ny «Panelet»-sesong denne høsten. Podkasten blir også helt uforandret, og vi fortsetter med fast sending hver fredag, samt liveturné, sier han i pressemeldingen.

Hegseth legger imidlertid ikke skjul på at han gleder seg enormt til å ta fatt på nye utfordringer.

- Jeg er bekymringsverdig glad i spraytan, applaus og TV 2, så det å kunne få jobbe med TV 2 framover blir ingenting annet enn en fryd. Men nå tar vi «Love Island» i første omgang, så ser vi framover etter det. Nå blir det tre fokusområder i livet: Familien, Harm og Hegseth-universet på VGTV og TV 2. For en drøm, sier han.

Viktig for programmet

Også programredaktør i TV 2, Jarle Nakken, er svært glad for å få Hegseth med på laget.

- Morten kommer utvilsomt til å bli en viktig stemme i konseptet og hans rolle som programleder for ”Love Island” vil sette preg på produksjonen. Morten er en dyktig intervjuer, historieforteller og journalist. I tillegg er han er en av Norges mest populære influensere. Jeg er rett og slett veldig fornøyd med at han ønsker å være med å løfte Love Island-satsingen sammen med TV 2, sier Nakken i pressemeldingen.

I «Love Island» skal 12 single gutter og jenter bo sammen i en luksuriøs villa.​ Målet for deltakerne er å finne kjærligheten, men de kjemper også om en pengepremie. Historien utfolder seg nærmest live for seerne, som med et tastetrykk kan avgjøre hvem som bør sendes inn i villaen, og hvem som må reise hjem.

Seerne følger alle bevegelser i villaen, de ser hva alle gjør og hører hva alle sier. For å bli værende i ”Love Island” må deltakerne ikke bare vinne sin partners hjerte, de må også overbevise seerne om at kjærligheten er ekte. Og uansett kjærlighet, ærlighet, taktikk og spill: Til syvende og sist er det seerne som bestemmer hvem som forlater øya rikere enn de var da de kom.

- «Love Island» er et av de sterkeste formatene innen sin sjanger, og det er mer potensiale å hente i den norske versjonen. Målet med konseptet er at deltagerne skal finne kjærligheten – og uansett hvor enkelt eller vanskelig dette høres ut, er det noe vi har som ambisjon å levere på. Konseptet går sin seiersgang over store deler av verden, og planen er å bygge en langsiktig satsing med hovedfokus på yngre målgrupper, først og fremst på de digitale plattformene til TV 2, sier Nakken videre i pressemeldingen.

Les mer

Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant «Love Island»

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene