Gaute Grøtta Grav og Silje Hvarnes møttes foran TV-kameraene i 2008. Hvarnes, som er veterinær, var deltaker på Farmen, og Grøtta Grav var programleder for fjerde året på rad.

Etter programinnspillingen ble de kjærester. De giftet seg i 2011 og fikk to barn sammen.

Nå melder Se og Hør at Hvarnes har flyttet ut av parets felles hjem. Nettavisen har tatt kontakt med Grøtta Grav, men ifølge Se og Hør ønsker ikke paret å kommentere bruddet.

LES OGSÅ: Fikk falsk Netflix-epost, ble svindlet for 40.000 kroner

Fryktet å miste jobben

Da paret ble kjærester i 2008, fryktet Grøtta Grav at forholdet skulle koste ham jobben. Han hadde tidligere vært sammen med Farmen-deltaker Barbro Fagerbakk, som deltok i realityserien i 2005.

Forholdet melllom Hvarnes og Grøtta Grav skal imidlertid først ha startet etter TV-innspillingen, i forbindelse med et dyreprogram TV 2 planla. Etter hvert som de innså at det var noe mer enn vennskap, var Grøtta Grav åpen om forholdet overfor TV 2. De synes det var uheldig, men han slapp unna med gult kort.

– Silje er jo en fantastisk dame fra a til å. En kjempegod mor, en sprudlende og sterk kvinne. Hun er en god partner å ha, uttalte Grøtta Grav til TV 2 i 2014.

Reiste jorden rundt

Grøtta Grav var 22 år gammel da han vant Farmen i 2001. Siden 2004 har han vært programleder for realityserien, som det nå også lages en kjendis-versjon av.

38-åringen har også vært programleder for en rekke andre program i løpet av de siste årene, deriblant Sommer i dyreparken, Gullruten (2005), Frøken Norge (2006) og Hundeskolen.

I 2010 var Hvarnes og Grøtta Grav sammen programledere for dyreprogrammet «Villdyrlegen», hvor de reiste jorden rundt for å hjelpe dyr. Datteren Tiril, da ett år gammel, var med foreldrene på reisen, skrev Se og Hør.


Har du sett disse populære videoene?