I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I slutten av oktober skjedde det som ikke skulle skje på sett under innspillingen av westernfilmen «Rust».

Hovedrolleinnehaver Alec Baldwin (63) avfyrte et rekvisittvåpen, og traff filmfotograf Halyna Hutchins (42) og regissør Joel Souza (48). De ble begge hastet til sykehus, der Hutchins ble erklært død. Souza er ikke livstruende skadet.

Les også: Hviler det en forbannelse over Baldwin-settet?

Siden har det blitt skrevet mye om den fatale ulykken, og Baldwin selv har uttrykt at han har vært i sjokk og sorg. Han har også kansellert alle fremtidige prosjekter inntil videre.

Saken er nå under etterforskning for å finne ut hva som gikk galt. Samtidig er det mange som mener noe om tragedien, og sist i rekken til å uttale seg er skuespiller George Clooney (60). Han kan ikke forstå hvordan en slik ulykke kunne skje.

– Hvorfor har ikke denne lavbudsjettsfilmen, med produsenter som ikke har produsert noe, ansatt noen med erfaring... De brukte ikke engang den pistolen til å øve med, og det er så sykt, sier Clooney, ifølge nettstedet Newsweek.

– Det gjør meg rasende

Det er i podkasten «WTF with Marc Maron» at Clooney videre forteller hvordan han selv har opplevd sikkerheten rundt liknende situasjoner tidligere. Han forteller at han har vært svært streng på sikkerhet etter at skuespillerkollega Brandon Lee døde da han ble skutt på en innspilling i 1993.

Selv følger George Clooney følgende rutine:

– Hver gang jeg får en pistol på sett, åpner jeg den og viser den til personen jeg sikter på. Og til crewet. Etter hver eneste tagning gir jeg den tilbake til den som har ansvar for våpenet, og når jeg får den tilbake gjør jeg det samme igjen.

Les også: Her kliner «Farmen»-paret til på TV

Videre påpeker han at det er viktig å jobbe med mennesker som har erfaring.

– Folk må vite hva de driver med. For dette gjør meg rasende. Hver gang jeg får en pistol med seks skudd, peker jeg den mot bakken og skyter. Seks ganger. Alltid, sier skuespilleren.

Drømmer om flere barn

Forrige uke ble vergemålet til sangstjernen Britney Spears (39) opphevet etter 13 år, noe hun selv har markert med en rekke innlegg på sin egen Instagram-profil de siste dagene.

Der har Spears blant annet takket fansen for støtten, samt delt oppdateringer fra sitt «nye liv». Natt til onsdag delte hun et innlegg der hun avslører at hun ønsker seg flere barn.

Les også: Britney Spears er endelig fri

Tidligere har nemlig sangeren avslørt at hun ikke har fått lov til å utvide familien.

– Jeg ønsker å gifte meg med min kjæreste og ha et barn, men vergeordningen gjør at jeg ikke får denne muligheten. Jeg ønsket å ta spiralen ut og få en baby, men vergen vil ikke la meg gjøre det, for de ønsker ikke at jeg får barn, uttalte 39-åringen da hun forklarte sin side av saken i retten i juni.

Nå er det derimot ikke noe som stopper henne.

«Jeg tenker på å få en baby til. Lurer på om det blir en jente denne gangen», skriver hun på Instagram.

Les også: Fansen har i flere år hatt mistanker om Britneys Instagram-konto. Nå deler hun sannheten

Fra før av har Spears to sønner, Sean Preston (16) og Jayden James (15), med eksmannen Kevin Federline (43). Nå ønsker hun seg altså barn med forloveden Sam Asghari (27).

«Harry Potter» returnerer til skjermen

«Harry Potter»-fansen jubler etter at det onsdag ble kjent at de originale skuespillerne fra den populære filmserien, inkludert Daniel Radcliffe (32), Emma Watson (31) og Rupert Grint (33), returnerer til en TV-spesial hos HBO Max.

Gjenforeningen finner sted 1. januar 2022, drøye 20 år etter at den første «Harry Potter»-filmen kom ut.

I TV-spesialen skal de tre hovedrolleinnehaverne diskutere filmene med den amerikanske filmskaperen Chris Columbus (63). J.K. Rowling (56), som skrev bøkene filmene er basert på, skal derimot ikke medvirke i spesialen, skriver Sky News.

Rowling var i fjor i hardt vær etter en kommentar om transpersoner.

Det hele startet med at forfatteren delte en artikkel med tittelen: «Å skape en mer lik verden etter Covid-19 for menstruerende mennesker». Rowling uttrykket forvirring rundt siste del av tittelen, «menstruerende mennesker», og ymtet frempå at ordet som burde blitt brukt er «kvinner».

Les også: Fansen er overbevist: – Kan ikke være tilfeldig

56-åringens Twitter-innlegg fikk flere til å rase, og forfatteren ble blant annet beskyldt for å være transfobisk.

Det er ikke kjent om kommentaren til Rowling er årsaken til at hun ikke medvirker i den kommende spesialen.