I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

George Clooney fikk sitt store gjennombrudd i den langvarige dramaserien «Akutten», som gikk på 1990-tallet og tidlig 2000-tallet. I serien spilte han kvinnebedårer og barnelege Dr. Douglas Ross.

Selv om det var denne rollen som fikk Clooneys karriere til å skyte fart, ser det ut som at den nå skaper litt problemer for ham hjemme.

Les også: Thomas Markle bryter tausheten etter datterens oppsiktsvekkende intervju

Clooney kan nemlig avsløre i podcasten Smartless med Sean Hayes, Jason Bateman and Will Arnett, at kona Amal Clooney har begynt å se på den populære serien.

- Kona mi ser på det nå, og det får meg i mye trøbbel fordi jeg hadde glemt alle de forferdelige tingene Dr. Ross gjorde for å sjekke opp kvinner.

Bateman foreslår at kona kanskje vil begynne å få nye følelser for mannen sin basert på rollen som hjerteknuser han var i serien, men det avviser Clooney:

- Ja, det er ikke min kone, avslutter han.

Les også: Bryter ut i full krangel i «Ex on the Beach - Afterski» – virkeligheten var en helt annen

Sender hjem hundene

Joe Bidens to hunder, Major og Champ, sendes tilbake til familiens hjem i Delaware etter at en av de skal ha vært involvert i en «bitehendelse».

Det er adoptivhunden Major (3) som skal ha opptrådd aggressivt mot en av sikkerhetsvaktene ved Det hvite hus. Enn så lenge er det ikke kjent om personen er skadet.

Ifølge nyhetskanalen CNN skal Major både ha hoppet, bjeffet og hatt en aggressiv tilnærming mot personell og vakter.

Hundene skal imidlertid ikke være borte fra Det hvite hus for alltid. NBC News melder at de skal hentes tilbake til Washington DC, og at årsaken til at de er borte er på grunn av at førstedamen Jill Biden skal på en tredagers reise. Hundene bor enn så lenge hos familievenner.

Les også: Prinsesse Märtha Louise hyller dronning Sonja på kvinnedagen

Vurderer surrogat

Om bare litt over en uke har siste sesong av realityserien «Keeping up with the Kardashians» premiere. Serien har gått i 20 sesonger og fulgt Kardashian/Jenner-klanen gjennom både oppturer og nedturer.

Nå er traileren til den siste sesongen sluppet, og der kommer det frem at Khloé Kardashian (36), diskuterer surrogati med kjæresten Tristian Thompson (29).

- Du stoler på surrogatmoren med ditt ufødte barn, og det er skummelt, sier Kardashian i det korte klippet.

Selv om det ser ut til at Kardashian og Thompson er klar for å utvide familien sin, er det flere av de andre i klanen som stiller spørsmål ved deres forholdsstatus.

- Dere snakker om å få en ny baby sammen, men dere vil ikke si dere er offisielt et par? spør Scott Disick under en samtale med Thompson.

- Jeg er ingen hemmelighet, svarer Thompson.

Khloé Kardashian og Tristian Thompson har datteren True (2) sammen fra før. De har ikke uttalt seg om potensielle babyplaner utover det korte klippet som nå er delt.

Les også: Maren Platou om den massive responsen etter bruddet med Kygo, den nye singeltilværelsen og planene for fremtiden

Hør på Nettavisen-podkasten «Schendis»: Den kan du høre overalt du hører podkast!