I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Som regel er sikkerheten rundt filminnspillinger så gode som de kan få blitt, og det er profesjonelle folk som utfører de farligste hoppene og drøyeste stuntene. Men fra tid til annen skjer det ulykker selv på et filmsett.

Det fikk kollegaene til skuespiller Gerard Butler (51) nylig oppleve. For under innspillingen av den nye actionfilmen «CopShop» skulle Butler gjøre en del av stuntene sine selv. Det gikk ikke helt etter planen.

Les også: Hailey Bieber valgte design fra norske Karoline: – Betyr mer enn jeg kan forklare

Overfor britiske Metro avslører nemlig skuespilleren at han klarte å skade tre kollegaer under innspillingen av actionfilmen, alle tre på samme dag.

– Jeg gjør mye action, og det er veldig sjeldent at jeg skader noen. Men jeg slåss mot en stuntmann og han slo hodet inn i et skap og fikk et stort kutt i hodet. Han er en venn av meg, og det gikk bra med ham, det bare blødde voldsomt, forteller Butler.

Senere samme dag oppsto nok en blodig scene. Dette var imidlertid ikke Butlers feil, men også her skadet en stuntskuespiller hodet og endte opp med et blodig kutt.

Skjøt kollegaen

Man skulle tro at etter to blodige kutt i hodet tok kanskje filminnspillingen kvelden, men den gang ei. Butler og kollega Ryan O’Nan (39) skulle spille inn en scene, da Butler klarte å skyte O’Nan med en stuntpistol.

Han forteller at stuntpistoler har pigger i seg, og derfor har skuespillerne en pute under klærne som skal ta imot skuddet når det skytes.

– Ryan måtte legge på seg ganske mye for en annen rolle, så magen hans hadde vokst. På grunn av det så hadde puten blitt dratt opp, magen hans stakk ut og jeg skjøt ham. Det er midt i scenen, så jeg tenkte han bare skrek som en del av scenen og krabbet vekk slik han skulle. Først da tagningen var over skjønte jeg hva som hadde skjedd, sier en lattermildt Butler til Metro og legger til:

– Alt det skjedde på én dag, så det var da jeg begynte å tenke på å pensjonere meg.

Les også: Victoria Beckham delte frekt bilde av ektemannen: – På vegne av alle, tusen takk!

Ble tobarnsmor

Den amerikanske rapperen og superstjernen Cardi B og ektemannen Offset har fått sitt andre barn sammen. Det avslørte Cardi B selv på Instagram mandag.

Hun deler et bilde av seg selv og Offset fra sykehuset, der de begge sitter i sykehussenga sammen med den nyfødte.

Teksten til bildet viser bare dagen babyen kom til verden, 2. september, men flere har tolket seg fram til at paret har fått en sønn – ettersom babyen er kledd i blått og hun har lagt ved et blått hjerte.

Også barnefaren har delt bilde av seg selv, Cardi B og den nyfødte på sin Instagram. Han skriver «Kapitel 5» til bildet, da dette er hans femte barn.

Paret har en datter fra før, Kulture (3), mens Offset har tre barn til fra tidligere forhold.

Det var i juni at paret avslørte at de ventet sitt andre barn sammen. Duoen valgte å røpe nyheten mens de opptrådte sammen under BET Awards. Det var artistens valg av sceneklær som da viste fram den struttende babymagen.

Les også: Dior inngår historisk samarbeid med PSG

Saksøkes av «Pussycat Dolls»-grunnlegger

Før helgen kunne flere amerikanske medier skrive at artist Nicole Scherzinger (43) ble saksøkt av «The Pussycat Dolls»-grunnleggeren Robin Antin (60).

Popgruppen ble oppløst i 2010, men i 2019 annonserte de tidligere medlemmene at fansen kunne glede seg til en reunion-turné . Turneen ble midlertidig stoppet grunnet koronaviruset, og ble satt til 2021.

Men det har enn så lenge ikke kommet noen datoer, og grunnen skal være at Scherzinger nekter å være med på reunion-turneen.

Les også: En hel verden fulgte med på Kennedy-sønnens kjærlighetsliv. Så gikk alt galt

I følge søksmålet, som blant annet Insider har fått tilgang til, hadde Scherzinger flere krav til reunion-turneen som ikke ble møtt, og som har skapt en strid mellom henne og grunnlegger Antin.

Antin påstår blant annet at Scherzinger ba om «fullstendig kreativ kontroll og endelig beslutningsmyndighet» over turneen. Artisten skal også ha bedt om en større andel i konsernets forretningsforetak. I følge dokumentene ble det i 2019 avtalt at Scherzinger ville motta 49 prosent av aksjer og fortjeneste fra turneen.

I 2021 skal Scherzinger ha krevd at kontrakten skulle forhandles om på nytt og at hennes 49 prosent økte til 74 prosent.

Videre i klagen påstår Antin at «turnédatoene var planlagt, men kan ikke bekreftes på grunn av Scherzingers utpressing».

Les også: Mener denne trenden vil ta over for «fast fashion». Moteekspert er skeptisk

Svarer på søksmålet

Nå slår representanter fra Scherzinger hardt tilbake mot anklagene fra Atkin om at hun nekter å delta i turneen.

I en uttalelse som People har fått innsyn i fra Scherzingers advokat, Howard King, kaller han Antins påstander «latterlige og falske», og påstår at de er «et desperat forsøk på å avlede skylden for hennes egne fiasko ved å prøve å pålegge Nicole forpliktelser som rett og slett ikke eksisterer.»

Ikke nok med at turneen ikke har blitt noe av, men underholdningsselskapet Live Nation krever i tillegg tilbake 600.000 dollar som de har investert i prosjektet.

Advokat King sier derimot at Scherzinger ikke er ansvarlig for noe som har med disse pengene å gjøre. I uttalelsen sier han at Antin forsøker å dra Scherzinger ned i dragsuget, for å dra seg selv ut av et dypt økonomisk hull hun selv er ansvarlig for.

«Før Nicoles engasjement rundt turneen, har hun brukt hennes navn til å låne til seg (og brukt) 600.000 dollar fra Live Nation som hun ikke vil eller kan betale tilbake» hevder King og fortsetter:

«Nicole har investert over 150.000 dollar av egne midler for å støtte en potensiell PCD-gjenforening, som nå har blitt umulig etter Robins handlinger.»

Videre i uttalelsen skriver advokaten at Scherzinger håper at hun en dag står på scenen med den oppløste popgruppen igjen.

«Nicole elsker og respekter The Pussycat Dolls-fansen og håper at en dag vil de stå på scenen og fremføre de fantastiske låtene for dem igjen. Beklageligvis vil ikke det skje under disse omstendighetene».

Les også: Lil Nas X setter fyr på internett med «gravid»-avsløring