For bare en liten uke siden kunne People bekrefte at Bridget Jones-stjerna Renée Zellweger (52) hadde funnet lykken med den ti år yngre programlederen Ant Anstead (42), kjent fra blant annet «Wheeler Dealers».

Nyheten kom bare tre dager etter at skilsmissen mellom Anstead og ekskona, «Flip or Flop»-stjernen Christina Haak (37), ble fullført. Det var i november i fjor de meldte at de skulle gå fra hverandre.

Les også: Tre skilsmisser og to brutte forlovelser: Disse har Jennifer Lopez datet opp gjennom

Men selv om 52-åringens nye flamme nettopp har gått gjennom et brudd, har det vært stille rundt hennes eget kjærlighetsliv.

Hun har nemlig holdt kortene svært tett til brystet om hvem hun har datet opp gjennom, men noen av forholdene har blitt plukket opp av pressen.

Møttes på filmsettet

Renée Zellweger har vært forlovet tre ganger, og gift en gang. Første gang hun forlovet seg var med selveste Jim Carrey (59), men forlovelsen endte aldri noe giftemål. I følge Hollywood Life forlovet de to seg i 1999, men gikk fra hverandre bare året etterpå.

De to møttes på filmsettet av «Jeg, meg og Irene», men gikk altså fra hverandre før filmen hadde premiere. Til tross for den korte romansen, har det aldri vært noe vondt blod mellom de to.

Selv om duoen aldri giftet seg uttalte Carrey senest i 2020 at Zellweger var hans store kjærlighet under «The Howard Stern Show».

– Hun var veldig spesiell for meg, veldig spesiell. Jeg syntes hun er fantastisk, sa han den gang.

Les også: Tristan Thompson hyllet eksen Khloe Kardashian på bursdagen

Rockestjernen

Zellweger var singel i tre år etter den brutte forlovelsen før hun i 2003 møtte «White Stripes»-rockeren Jack White (45).

De to møttes også på filmsett, nærmere bestemt til «Cold Mountain», hvor White hadde en mindre rolle.

White så ut til å foretrekke hjembyen Detroit, enn å skulle flytte til Hollywood, men han og Zellweger datet i det skjulte i over et og et halvt år.

Da bruddet var et faktum i 2004, fortalte en kilde til People at det hele var uproblematisk.

– Det var gjensidig. Ingen skandaler og ingen nye forhold.

Les også: Offentlige beklagelser og innrømmelser via musikk: Disse kjendisene har tilgitt utroskap

Anullert ekteskap

Zellweger har bare vært gift en gang, da hun sa «ja» til country-stjernen Kenny Chesney (53) i mai 2005.

Paret møtte hverandre bare tre måneder før de giftet seg under et veldedighetsarrangement, hvor Zellweger satt på en av telefonlinjene for å samle inn penger til veldedighetsformålet.

Men lykken skulle ikke vare denne gangen for Zellweger heller, og etter bare fire måneder som ektepar søkte de om å få anullert ekteskapet med «bedrageri» oppført som begrunnelse.

Les også: Benjamin Ingrosso fikk søsteren til å ta til tårene etter åpenhjertig intervju

Begge to ba om privatliv da nyheten sprakk, og Chesney er den eneste av de to som har snakket om annuleringen i etterkant.

– For at vi skulle få annulert ekteskapet må de juridisike papirene ha en grunn som fysisk misbruk, som ikke stemte, eller tre-fire andre grunner som heller ikke var sanne. Det beste vi kunne skrive der var bedrageri, så jeg sa «Javel, gjør det. Samma det», sa han til Playboy.

Datet ikke før tre år etter første møte

Året etter skilsmissen møtte Zellweger medskuespiller Bradley Cooper (46) på filmsettet av «Case 39» i 2006.

Les også: Forloveden til Brooklyn Beckham lurer fansen trill rundt

Det tok imidlertid tre år før forholdet mellom de to tok en romantisk retning. De to holdt forholdet svært privat var sjelden å se sammen i offentligheten, og var bare observert sammen under intime dater i byer som Vancouver, New York og Los Angeles.

Romantikken blomstret for de to, og forlovelsesryktene begynte å svirre etter at Zellweger blant annet hadde tilbrakt flere dager med Coopers mor. Men slik gikk det ikke og forholdet tok slutt i 2011.

Men like før de to gikk fra hverandre droppet Zellweger årets Golden Globe-utdeling for å være en støtte for Cooper da han mistet faren sin like før.

Kjærester i 7 år

Skuespillerens lengste forhold, som varte fra 2012 til 2019, var med musiker Doyle Bramhall II (52). De to gikk faktisk langt tilbake og kjente hverandre allerede før Zellweger slo gjennom som skuespiller, da de begge var studenter.

De to skal ha vært hemmelig forelsket i hverandre, men datet aldri og mistet kontakten etter studentlivet, før de altså tok den opp igjen etter at de møttes under et event i Los Angels i 2012.

– Han er en veldig spesiell person, sa Zellweger til US Weekly i 2017.

De to holdt holdt en lav profil gjennom hele forholdet, men i 2016 hevdet flere amerikanske medier at de hadde forlovet seg. Verken Zelleweger eller Bramhall har noensinne bekreftet nyheten.

Forlovelse eller ei, det ble uansett aldri noe bryllup. I 2019 valgte duoen å gå hvert til sitt.

Les også: Tyrese Gibson og Dwayne «The Rock» Johnson venner igjen etter flere år med konflikt

Nyskilt TV-stjerne

Zellwegers nyeste flamme er som nenvt tidligere nyskilte Ant Anstead.

«Bridget Jones»-skuespilleren og «Wheeler Dealers»-programlederen skal ha møttes under innspillingen av «Celebrity IOU: Joyride» tidligere denne måneden, hvor de to fant tonen etter at Zellweger var gjest i showet.

Om Zellweger har funnet den rette denne gangen gjenstår å se.

Les også: Prins Harry ønsker å skvære opp med familien etter de oppsiktsvekkende uttalelsene