BERGEN / OSLO (Nettavisen): Værpresentatør Eli Kari Gjengedal (52) er kjent for å dukke opp i sine spreke antrekk. Sist under en værmelding i påsken.

Fredag kveld dukket hun opp på den røde løperen i forbindelse med Gullruten-utdelingen i et noe mer anonymt antrekk, men dog ikke et hvilket som helst antrekk.

Les også: Henriette Steenstrup dukket opp uten giftering. Slik forklarer hun den overraskende detaljen

Overfor Nettavisen kunne 52-åringen røpe at hun hadde tatt på seg bryllupsdressen hun giftet seg i for en halvannen uke siden.

Fikk klar beskjed fra ektemannen

For over ni år siden giftet Gjengedal seg sammen med Tom Saxegaard, og i april reiste paret ned til Las Vegas for å fonye ekteskapsløftene sine.

– Jeg fornyet ekteskapsløftene med mannen min for en halvannen uke siden. Så da var dette brudedressantrekket fra topp til tå, så i dag har jeg gått for «something old, something new, something borrowed, something blue», uttalte Gjengedal til Nettavisen fredag kveld.

Ifølge Gjengedal ble det helt naturlig å gifte seg i dress istedenfor den tradisjonelle bryllupskjolen. Selv synes hun at hun er aller finest i dress, og derfor ble dressen antrekket for fredagskvelden også.

– Hvorfor ville du gifte deg i dress?

– Rett og slett fordi jeg elsker å gå i dress og føler meg fin i det. Jeg spurte mannen min om hva syntes, og han svarte at han elsker å se meg med utslått hår og dress. Så da valgte jeg dette, sa den blide Gjengedal.

– Kunne blitt skilt

Samme sted som ekteparet giftet seg, ble også ekteskapsløftene fornyet på Little White Chapel i Las Vegas. Ifølge Gjengedal ble det også en svært stjernespekket aften senere på kvelden.

Les også: Fredrik Solvang vant Gullruten-pris: Kom med klar oppfordring fra scenen

Rett etter Gjengedals bryllup skal visstnok den verdenskjente realitystjernen Kim Kardashian ha dukket opp.

– Vet du hvem som var på Little White Chapel i Las Vegas rett før meg? Kim Kardashian. Hun var gjest i forbindelse med bryllupet til en veldig nær venn av seg som giftet seg, fortalte værpresentatøren entusiastisk.

– Fikk du hilse på henne?

– Nei, jeg leste det i avisen rett etterpå. Hadde jeg visst det før så hadde jeg brukt hele bryllupsdagen min på å sitte og vente på henne. Så på en måte var det kanskje greit at jeg ikke visste det, da hadde jeg kanskje blitt skilt, lo hun.