Det har ikke akkurat manglet på oppdateringer fra privatlivet til den unge realitystjernen Kylie Jenner (22) de siste ukene.

Først poserer hun og barnefar Travis Scott (28) halvnakne i Playboy før paret, for knapt en uke siden, bekrefter at det er slutt.

Paret har datteren Stormi Webster (1) sammen.

- Travis og jeg er gode venner og vårt hovedfokus nå er Stormi. Vennskapet og datteren vår er vår hovedprioritet, skrev Jenner på Twitter.

Månedens utgave av Playboy, som traff butikkhyllene for noen uker siden, får imidlertid fansen til å klø seg i hodet.

I intervjuet forteller nemlig Jenner åpenhjertig om hvor bra forholdet tilsynelatende er, og sier at de har bedre sex enn noensinne.

Bedre sex enn noensinne

- Mange mener at det å få barn kan påvirke sexlivet ditt negativt, men for vår del er det helt motsatt. Ja, jeg føler vi absolutt har bevist at den påstanden er feil, sier Jenner til magasinet.

I intervjuet, som magasinet har gjort av det daværende kjæresteparet sammen, forteller hun også at morsrollen har gjort henne mer selvsikker.

- Du kan være sexy og samtidig være en «badass» mamma, sier hun.

Hva som skal har skjedd i forholdet mellom Jenner og Scott siden intervjuet ble gjort, er det ingen som vet.

- Bestevenner

Tidligere, i familiens TV-program «Keeping up with the Kardashians», har Jenner uttalt at hun og Travis Scott er som bestevenner - og at det er mye av grunnen til at forholdet mellom dem har vært så bra.

- Vi tenker på samme måte, og vi har de samme målsetningene i livet, forklarte hun den gang, før hun fortsatte:

- Når vi har fri fra jobb pleier vi å tilbringe tid med Stormi hele dagen. Vi tre har det så gøy sammen.

- Fokuserer på datteren

Årsaken til bruddet har imidlertid Kylie Jenner og Travis Scott valgt å holde for seg selv. Paret bekreftet heller ikke bruddet før flere utenlandske medier meldte at duoen skulle ta en pause fra hverandre.

Flere hevdet også at Jenner allerede hadde tilbragt tid med eks-kjæresten, rapperen Tyga (29).

På Twitter tok Jenner et realt oppvaskmøte:

- Internett gjør ting 100 ganger mer dramatisk enn det egentlig er. Det var aldri noe date med Tyga klokken to på natta. Jeg kjørte to venninner til et studio der han tilfeldigvis var, skriver hun før hun fortsetter:

- Travis og jeg er gode venner og vårt hovedfokus nå er Stormi. Vennskapet og datteren vår er vår hovedprioritet.