Tidligere i høst ble det kjent at influenser Sebastian Solberg (33) og samboeren Nikoline Anundsen (28) skulle selge sveitservillaen på Ullern i Oslo.

Etter at paret kjøpte boligen for 13.050.000 kroner for to år siden, ble villaen lagt ut til salgs for 16.500.000 kroner, ifølge Finn-annonsen.

Les også: Dumpet prisen med to millioner: Nå har hun solgt familiehjemmet

Paret har imidlertid slitt med å få solgt huset. Nå røper Solberg at de har trukket huset fra boligmarkedet og blir boende i millionvillaen – enn så lenge.

Blir boende

Forrige uke kunne nemlig paret røpe i deres felles podkast «Seb & Nikki», at de endelig har fått oppfylle et stort ønske om å kjøpe seg hytte på fjellet.

Overfor Nettavisen forteller Solberg at ettersom boligmarkedet er utfordrende for tiden, har han og samboeren valgt å gjøre endringer i flytteplanene deres.

– Hytta kjøpte vi for tre uker siden. Vi kastet oss rundt og hev oss på den. Det er jo kjempemange som sliter med å selge, inkludert oss. Vi kom fram til at vi egentlig er ganske fornøyde med huset vi bor i, så vi kan jo bare bli boende der også kjøper vi hytte istedenfor, sier Solberg og legger til:

– Også bruker vi heller litt mindre penger på hus enn det vi hadde tenkt til.

Selv om Solberg og familien blir boende i villaen på Ullern, understreker han at de fortsatt er villige til å selge.

– Huset er fortsatt til salgs, men vi har ikke noe dårlig tid. Dette var jo kjøpt som et investeringsobjekt så vi selger når vi selger, men vi kan også bli boende, sier han.

Les også: Sebastian Solberg selger millionvillaen etter to år

Ikke fornøyd

Siden kjøpet i 2020 har duoen pusset opp og bedret den allerede totalrenoverte boligen med mål om å selge villaen til mer enn de kjøpte den for.

Til tross for at paret har fått inn bud som gjør at de selger med gevinst, har de hittil ikke vært fornøyde med prisen.

– Der hvor kjøperne er nå, var ikke vi villige til å selge huset for. Selv om vi hadde tjent penger på det. Vi vil at det skal smake litt bedre hvis vi først skal selge, sier Solberg.

Da Nettavisen tidligere i høst snakket med eiendomsmegleren for boligsalget, Kamilla Dagsland, hevdet hun at det var realistisk at Solberg og Anundsen kunne få solgt boligen til tre millioner kroner mer enn de kjøpte den for.

– Da selger kjøpte boligen i 2020 begynte de på en prisantydning på 16.000.000, selger gjorde nok ett godt kjøp den gang. Siden da har selger gjort flere oppgraderinger, og gjort huset om til en designperle. Dessuten snakker vi mye areal med en god og sentral plassering på Ullern. Vi mener selv at kjøper vil få mye for pengene her, sa Dagsland til Nettavisen i oktober.

Solberg er også innforstått med at boligen ligger i en prisklasse som ikke alle har råd til, og at det derfor kan ta tid før de får en pris de er fornøyd med.

– Vi må bare være tålmodig, men jeg er ikke bekymret for at huset ikke blir solgt til slutt, sier Solberg.

Bekreftet babynyhet

Nyheten om hyttekjøpet kom kort tid etter at Solberg og Anundsen satte fart på babyryktene, da sistnevnte dukket opp i en gjennomsiktig kjole under Elle-gallaen tidligere denne måneden.

– Det som synes, det synes, sa hun kryptisk, og la til at man vil se om det er noe nytt med tiden.

I den samme podkast-episoden som paret røper hyttekjøpet, bekrefter de også at de venter barn. Ifølge paret blir den nyinnkjøpte hytta på Norefjell et sted der barna kan kose seg mye.

– Jeg har hatt lyst på hytte på fjellet i hvert fall sju eller åtte år, men så har man jo fått barn og brukt penger på det og å bo seg større og finere, sier Solberg til Nettavisen.

– Men nå gikk det til slutt. Vi hadde jo egentlig tenkt til å kjøpe et mye større hus som var dyrere enn det vi hadde. Men så tenkte vi at vi like så godt bare kjøper en hytte også bor vi like stort som vi gjør nå og ikke oppgraderer noe, legger han til og forteller at han gleder seg til å feire sin første jul på fjellet.