H3 ARENA / FORNEBU (Nettavisen): I kveldens «Skal vi danse: All stars»-sending har de danseglade kjendisene fått ulike utfordringer de har måttet løse i løpet av treningsuken.

Cengiz Al (24) og dansepartner Rikke Lund danset en samba og en del av utfordringen deres var å fremføre et stunt. Danseduoen sørget for kanskje et av de råeste stuntene i «Skal vi danse»-historien, og det er med god grunn at flere fikk hakeslepp.

I det Lund legger seg på parketten tar 24-åringen ordentlig sats, og heldigvis lander en baklengs salto over dansepartneren sin.

Selv om skuespilleren landet saltoen har han ikke selv landet i hodet etter det spektakulære stuntet.

– Jeg er skjelven. Det er så deilig å få det ut, fordi vi har vært så spent en uke og trent opp dette, sier Al, som åpenbart fortsatt er adrenalindrevet etter dansestuntet.

Det er så vidt «Skam»-skuespilleren klarer å sette ord på følelsene sine etter det suksessfulle stuntet, og forteller at adrenalinet har nærmest tatt overhånd.

– Se sendingen og se på følelsen, jeg klarer ikke å beskrive det, oppfordrer Al og legger til:

– Det er så sykt adrenalinkick, jeg blir helt fra meg, jeg er en helt annen person.

Les også: Hyller dansepartneren etter skademarerittet

24-åringen forteller til Nettavisen at danseparet har ikke prøvd seg på den baklengs saltoen under hver danseøving, og derfor har de håpet at de virkelig skulle treffe på den ene sjansen - noe de klarte under direktesendingen lørdag kveld.

– Det handler om å gjøre alt riktig på den ene sjansen. Det er så mye man man tenke på under en backlflip, sier den ivrige skuespilleren.

Men verken Al og Lund var i tvil om at han ville lande stuntet, deres største bekymring var at timingen ikke satt. Men Lund innrømmer at hun var nokså redd første gang de skulle prøve på saltoen.

– Jeg var nervøs første gang. Men n etter det har jeg vært trygg på at han kommer seg rundt på en eller annen måte, sier en energisk Lund.

Etter stuntet satt gikk publikum amok, og danseparet fikk full pott fra dommerne. Men ifølge Al blir dette hans siste stunt.

– Det må jeg ta en pause fra, sier 24-åringen.