RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maria K.Ebbestad og Sofie Jonsson kan sex og nytelse, både til hverdag og til fest.
Maria K.Ebbestad og Sofie Jonsson kan sex og nytelse, både til hverdag og til fest. Foto: Paul Weaver

Gjør suksess med sex-podcasten Naken

Sist oppdatert:
Podcasten Naken seilet rett inn på topplisten i Norge.

Maria K. Ebbestad og Sofie Johnsson er jentene bak podcasten som på en lettbeint måte tar opp temaer innen sex og samliv i podcasten Naken. I de to første episodene forteller jentene blant annet om orgasme, hvorfor jenter faker og sexleketøy.

- Det er veldig gøy at podcasten har blitt så populær. Det er viktig å snakke om sex og samliv, og vårt mål er å spre kunnskap på en enkel måte som folk vil kjenne seg igjen i, sier Maria K. Ebbestad, som til daglig er nettredaktør i Kondomeriet.

Podcasten har gått rett inn på topplisten i Norge. Den er på en god 2.plass nå.

Sjekk den ut her!

Begge jentene har lang erfaring med å snakke om sex og livstil, og har til sammen jobbet i Kondomeriet i nesten 20 år. I tillegg har Ebbestad vært sexspaltist i flere år.

- Vi har tro på at det å snakke om sex vil være med å senke terskelen for å ta opp ting i samlivet, og ikke minst at vi kan gi et tips eller ti om ting som man ikke før har tenkt på, forteller Sofie Jonsson.

Nettavisen satser på lyd

Nettavisen lanserte sin nye plattform Nettavisen Lyd for bare en måned siden, og Naken ble raskt den mest populære blant podcastene, noe de er svært stolt av.

- Det fine med podcast er at vi når ut til folk på en helt unik måte. Sex er for de fleste veldig privat, og podcast får du rett i øret gjennom øretelefoner, og dermed når man lytter helt alene med fullt fokus på det som blir sagt, sier Ebbestad.

Jentene har veldig god kjemi samtidig som de synes humor er viktig når man tar opp temaer som for mange er veldig vanskelige. Det er mange spennende temaer som tas opp fremover som garantert vil få deg til å trekke på smilebåndet. 

Klikk her for å gå til podcasten på iTunes  


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere