Natt til mandag norsk tid gikk den årlige Oscar-utdelingen av stabelen.

I kjent stil var det flere som sto for de største overskriftene, blant andre Brad Pitt med sin oppsiktsvekkende tale, Eminem med sin noe forvirrende opptreden og «Parasite» som rett og slett gjorde storeslem som den første utenlandske filmen som vinner hovedpris for «beste film».

Men natten er fremdeles ung på USAs vestkyst.

I tradisjon tro holder det verdenskjente magasinet Vanity Fair sin egen Oscar-fest etter utdelingen, der alt som kan krype og gå av hollywoodstjerner er på plass.

LES OGSÅ: Se stjernene på den røde løperen i forkant av Oscar-utdelingen

Vågale antrekk

Iført kjoler der lite er overlatt til tilfeldigheten, er det duket for nok en stjernespekket rød løper.

En av dem som allerede har stjålet mye oppmerksomheten for sitt vågale antrekk er supermodellen Joan Smalls.

I ført kun «lapper» over brystvortene med et tettsittende skjørt, stjal hun oppmerksomheten til fotografene – tett etterfulgt av supermodellkollegaene Adriana Lima og Emily Ratajkowski.

I kjent stil tok også realitystjernen Kim Kardashian, sammen med sin søster Kylie Jenner, over den røde løperen da de ankom festen.

Sammen med ektemannen Kanye West poserte Kim Kardashian velvillig for kameraene iført en kjole fra designeren Alexander McQueen, ifølge DailyMail.

Det samme gjorde søsteren Kylie Jenner, iført en kjole fra designeren Ralph & Russo.

Se flere ville antrekk i videoen øverst i saken!

Deler flere bilder fra festen

Hva som egentlig skjer bak de lukkede dørene til den eksklusive og stjernespekkede etterfesten er det bare de inviterte som egentlig vet.

På Instagram deler imidlertid stjernene små glimt fra den ekstravagante festen.